Kako se slažu Vodolija i Ribe

Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Vodolija i Ribe - Ljubavni horoskop

Vodolija je vizionar, koji želi da spase čovečanstvo, okrenuta napretku i razvoju. Racionalna je, otvorena za sve mišljenja, stalno u procesu promene, a životni moto joj je „živi i pusti druge da žive“. Ribe su, s druge strane, emotivne, osetljive, i izgubljene u svetu mašte. Oboje veruju u dobro i humanost. Kako će se razumeti? Kako izgleda njihova veza?

Kako se slažu Vodolija i Ribe?

Glavna razlika, a ujedno i problem između njih dvoje je u tome što je Riba potpuno okrenuta emocijama, dok je Vodolija čisto racionalna. Vodolijina emocionalna dubina nije velika, i u ljubavi za ceo svet teško joj je da napravi posebno jezerce za partnera Ribu. Stalno izlazi sa prijateljima, sklapa poznanstva, pomaže nekome, a Riba stiče utisak da ni po čemu nije posebna za Vodoliju, već samo jedna od brojnih zabava. Čezna da joj partner pokaže koliko mu znači i koliko je posebna. Ali Vodolija ne pokazuje da joj je posebno stalo, niti joj pada na pamet da bi uopšte trebalo. Čak i u intimnosti se ne vidi da joj je stalo – Vodolija može i bez toga, nije joj neophodno, dok je Ribi neposredna blizina i fizička nežnost neophodna. Riba je usamljena, frustrirana, oseća se nevoljeno i teskobu će utopiti u alkoholu ili tuđem zagrljaju. Pored toga, ako pokuša da ovo reši na bilo koji način osim direktnim razgovorom, Vodolija će steći utisak da joj partner ograničava s

lobodu i pobeći će. A ako emocije potiskuje i pati u tišini, Riba će imati nagle promene raspoloženja i eksplozivne reakcije. To Vodoliju nervira i smatraće Ribu jadnom zbog toga. Jedino dobro rešenje je kvalitetna komunikacija i otvoreni razgovor. Oboje treba jasno da kažu šta im smeta i da ne dozvole problemu da stoji nerešen i izaziva eksplozije.

Vodolija i Ribe u vezi

Diskusija

Kako Riba sve sagledava kroz emocije, može se činiti da nije dobar partner za diskusiju. Ali, zapravo je suprotno. Zahvaljujući svom emotivnom pristupu, ona može u diskusiju uneti sasvim novi ugao gledanja i uvide koji Vodoliji nisu ni pali na pamet. Vodolija to ceni.

Bekstva

Dok Vodolija beži u društvo i akciju, Riba ima tendenciju da se gubi u svetu mašte. To ima dobre, ali i loše strane. Ovo dvoje ne bi smeli nikada da zaborave da nađu vremena jedno za drugo. Iako Ribe više vole da ostaju kod kuće i upravljaju domaćinstvom, ipak bi trebalo bar pomalo zajedno da izlaze, npr. na romantične večere. Riba je jedan od retkih znakova koji po kreativnosti i originalnosti može paririati Vodoliji, i njenim vizionarskim, racionalnim idejama dodavati emociju u dušu, pa će ovo dvoje imati vrlo produktivan suživot i fantastične zajedničke ideje.

Domaćinstvo

Kako Vodolija obožava modernu tehniku, a Ribu fascinira estetika, njihov dom će biti pun i jednog i drugog. Najverovatnije će se Riba starati o domaćinstvu jer Vodolija za to neće imati vremena. Ali, kako ona ponekad ima problema sa praktičnom stranom stvari, tu joj treba pomoć racionalne Vodolije.

Odskakanje od sredine

Vodolija voli da šokira okolinu i da ide protiv struje. Ne želi da se uklapa u masu, konvencije, stereotipe, ni da bude vezana na bilo koji način. Riba, pak, želi da se uklopi u sredinu i da ne strči. U ovome mogu d apostoje neslaganja, posebno ako Riba ne toleriše neke prijatelje svog partnera. Važno je da ovde nađu neki kompromis, sredinu, kojom će oboje biti zadovoljni. Srećom, i Vodolija i Riba su tolerantne i ole ljude i nije im problem da prihvate razliita mišljenja. Njihove svađe ne traju dugo i srećno se završavaju.

Vodolija i Ribe u seksu

Vodolija voli novine i eksperimentisanje, u svemu, pa i u seksu. Ribi to nimalo ne smeta i rado će učestvovati u svemu. Ali, za slaganje na polju seksa biće od presudne važnosti da Vodolija unese malo romantike u intimni život. Ribi je to neophodno kako bi se osećala voljeno i mogla da uživa. Njihov seksualni život biće uzbudljiv, i ovo je ujedno sfera gde se Riba i Vodolija najbolje slažu.

Muškarac Vodolija i žena Riba

U vezi između ekscentričnog muškarca Vodolije i nežne, emotivne Ribe nedostajaće razumevanja i topline. Riba se divi ambicioznosti svog partnera, ali on je nestrpljiv i njegova priroda vremenom postaje preteška za njegovu nežnu izabranicu. Ova astrološka kombinacija nema puno izgleda za uspeh. Za očuvanje odnosa bilo bi potrebno mnogo zalaganja, strpljenja i razumevanja sa obe strane.

Žena Vodolija i muškarac Riba

Suprotno obrnutoj varijanti, kada se u vezi nađu žena u znaku Vodolije i muškarac Riba, njihov odnos biće pun topline, emocija, i privlačnosti. Oni dele iste ideale i njihova veza je skladna, bez obzira na povremene varijacije. Oboma su važni ideali, inspiracija i osećanja. I u prijateljstvu i u intimnoj sferi i generalno, imaju harmoničan odnos. Jedini problem može im predstavljati sukob između Vodolijine velike potrebe za slobodom i Ribine posesivnosti.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs