Kako se slažu Vaga i Vodolija

Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Vaga i Vodolija - Ljubavni horoskop

Oboje slobodnog uma i duha, zaljubljenici u slobodu, puni ideja, kreativni i idealisti. Šta će se dogoditi kada se ovo dvoje spoje? Hoće li pasti sa oblaka ili će im i skupa biti podjednako lepo?

Kako se slažu Vaga i Vodolija?

Društvenost

I Vaga i Vodolija su društveni znaci, ali na različite načine. Vaga voli da joj se dive i da flertuje i zavodi. Ukratko, prija joj da se oseća poželjnom i pažnja joj laska.

Vodolija, s druge strane, voli društvo zbog samih ljudi. Voli da ima puno prijatelja i uvek stiče nove. Slobodoumnoj Vodoliji ne smeta Vagino flertovanje. O ovome, međutim, treba unapred da se dogovore. Mogu da žive i u tzv. otvorenoj vezi, ali je bitno da se oko toga unapred slože.

Vaga i Vodolija u vezi

Pomoć

Oboje će reći da vole da pomažu ljudima. Vaga to obično shvata apstraktno i pomaže konkretno, ljudima koje poznaje i voli. Ali, Vodolijina ljubav je sveobuhvatna i zaista nastoji da pomogne svima. Ima svoje vizije i mašta o pomoći čovečanstvu. Puna je planova za velike stvari koje bi se mogle učiniti, i mnoge će čak i započeti i ostaviti.

Gostoljubivost

Za Vodoliju je važno da u bilo koje doba može dovesti prijatelje kući. To za Vagu nije nikakav problem. Ona će goste s radošću dočekati i ugostiti, bez žaljenja, čak i ako se nisu najavili. Zauzvrat, Vodoliji neće smetati da odlučuje i u Vagino ime, na čemu će joj Vaga biti veoma zahvalna.

Eksplozija

Ali, ma koliko dobra, ni ova astrološka kombinacija nije bez ijedne mane. Najveći problem u vezi između Vage i Vodolije jeste njihovo nerešavanje problema. Vodolija problemima pristupa površno i nema problem da izrazi kad joj nešto zasmeta. odmah to jasno kaže, i očekuje da će i partner učiniti isto. Problem je što Vaga to ne čini. Miroljubiva Vaga izbegava sukobe po svaku cenu, praveći time još veće probleme. Šta god joj smeta, ona prećuti i zadrži za sebe i trpi dokle god može. Ali, u jednom trenutku joj bude previše i eksplodira, izbacujući svu gorčinu, ljutnju, potisnuti bes, kajanje. Najbolje što Vodolija može tada da učini jeste da sačeka da bura prođe, pusti Vagu da se smiri, a onda sa njom konstruktivno razgovara. Ako, pak, Vodolija ovo ne ume i samo nehajno odmahne rukom na Vagin bes, Vaga će biti duboko povređena i neće razgovarati sa Vodolijom dugo. Ako Vaga ne nauči da otvoreno govori o onome što joj smeta i redovno ovako eksplodira, Vodolij

ino strpljenje će biti potrošeno i ona će samo otići.

Domaćinstvo

Vodolije su inovatori i obožavaju nove igračke u vidu opreme za domaćinstvo. Vaga je rođeni esteta, pa voli lepe stvari. Kao rezultat, može se dogoditi da ovo dvoje potroše čitavo bogatstvo na opremu za kuću i nađu se u finansijskim problemima jer o tome nisu razišljali. Isto važi i za održavanje doma – ni Vaga ni Vodolija nisu domaćinski tipovi i vrlo brzo se mogu naći u potpunom haosu. Zato je bitno da odrede pravila, podele dužnosti i toga se čvrsto drže.

Vaga i Vodolija u seksu

Seksualno slaganje između Vage i Vodolije je odlično. U ovoj vezi nema mesta monotoniji i dosadi. Ovo je avanturistički odnos, isprepletan novinama, fantazijama i eksperimentima. Svaki seksualni čin biće posebna priča. Vaga vrlo rado ostvaruje Vodolijine zamisli, a Vodolija uvek ima nove ideje. Oboje uživaju u ovom divnom i uvek zanimljivom odnosu.

Muškarac Vaga i žena Vodolija

Muškarac Vaga i žena vodolija međusobno se magnetski privlače, a imaju i slične životne ciljeve i planove za budućnost. Dobro se razumeju, ali težnja Vodolije za slobodom može narušiti harmoniju odnosa. Oboje će u ovom odnosu pronaći ravnotežu i mogu ostvariti skladno i dugotrajno partnerstvo. Kombinacija ova dva znaka je praktična, kompatibilni su na svim poljima, i jedna je od najboljih kada je reč o dugoročnim vezama.

Žena Vaga i muškarac Vodolija

Početak veze između žene Vage i muškarca Vodolije obeležen je jakom privlačnošću. Ovo dvoje imaju puno toga zajedničkog, što ih čini kompatibilnim partnerima. Njihova veza obeležena je razumevanjem, privlačnošću i praktičnošću. Dobro će se razumeti i uspešno praviti kompromise kada je potrebno da bi ostvarili ciljeve.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs