Kako se slažu Vodolija i Vodolija

Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?
Vodolija
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Za Vodoliju se ne može čak ni reći da ide protiv struje – ona ide sasvim van struje, ne mareći za konvencije i stereotipe. Ukratko, Vodolija je originalna, progresivna i svoja. Šta još karakteriše ovaj znak zodijaka?

Vodolija i Vodolija - Ljubavni horoskop

Vizionar i vetropir, neodgovorna, a opet sveobuhvatna, voli sve i želi da pomogne svima. Takva je Vodolija. Racionalna, a opet idealista. Kako izgleda kada se dve Vodolije sretnu? Kako funkcioniše njihov zajednički život?

Kako se slažu Vodolija i Vodolija?

Sloboda

Oboje vole slobodu iznad svega. Njihova žudnja za slobodom toliko je jaka da može prerasti u fanatičnu. I suživot dve Vodolije pretvoriće se u takmičenje ko će od njih dvoje više leteti, češće izlaziti i imati više prijatelja. Sretaće se samo na vratima doma i zapravo biti samo prijatelji s povlasticama. To je ipak prevelika cena koju treba platiti za toliku slobodu, jer ova veza ima toliki potencijal da je prava šteta tek tako je odbaciti.

Vodolija i Vodolija u vezi

Emocije

Emocije nisu jača strana Vodolije. Racionalni, ali nestabilni, oni lako mogu propustiti da pokažu ljubav. A oboje stiču utisak da ih partner i ne voli više.Ovo je problem jer udruženo sa gore opisanom fizičkom distancom može dovesti do potpunog hlađenja. Vodolije treba da nauče da partneru pokažu ljubav. Problemi se mogu pojaviti i u intimnoj sferi. Vodolije uopšte nisu erotične i erotika im čak nije ni potrebna za život. Preskačući spavaću sobu oni će tako sebi uskratiti još potencijala za izgradnju emocionalne veze.

Ideali

Idealistične i kreativne Vodolije ole napredak i tehniku i odlično se razumeju u tome. Kada se slažu oko svojih planova, mogu biti sjajan kreativni par. Nedahnjuju se međusobno i napreduju, što je za Vodoliju najvažnije. Takođe, razumeće da partner uživa i modernim tehničkim igračkama i stalnom druženju i sklapanju prijateljstava.

Domaćinstvo

Kada je u pitanju upravljanje domaćinstvom, a posebno finansijama, kako bi izbegle potpuni haos, Vodolije treba da se dogovore oko jasnih i čvrstih pravila i potom ih se pridržavaju.

Mišljenja

Stavovi i mišljenja dve Vodolije često mogu biti slični. A ako to nije slučaj, to će im pružiti prostora za vođenje dugih i kreativnih intelektualnih diskusija, u čemu oboje uživaju. Kako su otvorenog uma i slobodno misle, nemaju problema da prihvate razlike u stavovima i mišljenjima, kao i nove ideje. kako su pomalo buntovni, okolina ih može gledati kao čudake. Ne vole konvencije i stereotipe i odbijaju da se u njih uklope.

Promene

Vodolija voli promene i dinamičnost. Često mišljenja ili planove menjaju u poslednjem trenutku. To izluđuje ostale znake zodijaka, ali druga Vodolija će to razumeti jer zna da je i sama takva. Sjajno je što im zajedno nikada neće biti dosadno i njihov odnos će uvek biti dinamičan. I to je važno za Vodoliju, samo treba paziti da se u ovome ne pretera jer previše stalnih promena čini život nestabilnim. Ako žele da izgrade porodicu, Vodolije će morati svojevoljno da se malo smire i ograniče sebi slobodu zarad stabilnosti. Ali važno je da se ponašaju zrelo i racionalno i usavrše snalaženje u praktičnom životu umesto da samo lete i lutaju.

Vodolija i Vodolija u seksu

Dve Vodolije se odlično slažu i u seksu. Njihove fantazije nisu skromne i, ako sa drugim znacima zodijaka nisu mogle u potpunostid a ih ostvare, sada će to moći. Oni žele da isprobaju baš sve što im padne na pamet, između ostalog stvari koje drugi znaci ne mogu ni da zamisle. Uvek otvorenog uma, uživaće u svim mogućim avanturama i kombinacijama. Uzbuđuju ih neobična mesta i situacije, i sve što je novo samo uvećava strast. Za monotoniju nema mesta u ovoj vezi, i svaki seks između ovo dvoje biće jedinstven. Ako slučajno dođe do neverstva, to neće predstavljati problem za budućnost ovog para (ako je monogamija uopšte dogovor između dve Vodolije).

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs