Kako se slažu Vaga i Ribe

Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Vaga i Ribe - Ljubavni horoskop

Osećajna, empatična Riba, večno izgubljena u svetu mašte, i prefinjena, harmonična Vaga, koja bi učinila sve da izbegne bilo kakav sukob i pati za društvom. Kako li to funkcioniše?

Kako se slažu Vaga i Ribe?

Dominacija

Ovo je vrlo specifična i zanimljiva situacija – veza dva znaka od kojih oba obično imaju pasivniju ulogu u vezi. Vaga je prilično manipulativna. Za razliku od Škorpije, koja manipuliše svesno i planski, Vaga to radi kroz emocije. Kad manipuliše emocijama, emotivna i perosetljiva Riba potpuno je bespomoćna. Međutim, Vaga obično ima pasivnu ulogu u vezi. Ona mrzi donošenje odluka i odgovara joj kad neko to čini umesto nje. Zbog ogromne želje za harmonijom, često izbegava sukobe i rešavanje problema, koje obično prebaci nekom drugom. U vezi, često partneru ostavlja da probleme rešava umesto nje.

A Riba? I Riba je obično pokorna i ima pasivnu ulogu u vezi, više joj odgovara da je partner vuče kroz život nego da se sama aktivira. Obično je izgubljena u svetu mašte toliko da se u realnosti slabo snalazi.

U ovakvoj vezi obično Vaga preuzme vodeću ulogu. Ali, ona Ribi ostavlja gomilu problema i neprijatnih stvari da se sa njima suočava i da ih rešava. Vaga na sve utiče i sve kontroliše, ali problemi padaju na Ribu. Ovo nikako nije fer, Vaga ne bi smela tako dase ponaša i za to nema opravdanja. Vaga treba da nauči da sama rešava svoje probleme umesto da ih prebacuje na druge. Riba treba da shvati da je njeno nesnalaženje u stvarnosti čini isuviše ranjivom i treba da se potrudi da to savlada.

Vaga i Riba u vezi

Zaštitnik

Riba je izuzetno zaštitnički nastrojena. Obično ljubazna i miroljubiva, ali teško onome ko dirne njene najmilije. A Vaga ovde često nehotice pravi probleme. Sklona je preterivanju sa svojim problemima i da ima prilično nedosledan stav u odnosu sa ljudima. Tako se može dogoditi da se na nekog žali, Riba skoči da je zaštiti, a onda Vaga ipak promeni mišljenje i ispostavi se da je osoba ničim ne ugrožava. Tako Riba ispadne blesava. Riba bi trebala ovo da ima u vidu u komunikaciji sa Vagom i proceni koliko je problem na koji se Vaga žali realan i ozbiljan, a Vaga treba da nauči da ne preteruje.

Neverstvo

Ovaj par treba da se čuva neverstva. Vaga je sklona flertu, što Ribu veoma povređuje. Vaga možda nije zadovoljna nesposobnošću Ribe za život u stvarnom svetu. Zbog želje za harmonijom, Vaga se teško nosi sa promenama raspoloženja Ribe i njenom razdražljivošću. Vagi je važan mir u kući i Riba treba to da razume i poradi na sebi na tom polju. Većina običnih, svakodnevnih obaveza najčešće pada na Vagu i ona time nije zadovoljna.

Komunikacija

Osetljiva Riba pokušaće da razgovorom reši probleme. Vaga obično to izbegava. Moraće dobro da se potrude da izgrade dobru komunikaciju. Neće biti lako ni Ribi sa Vagom koja izbegava i probleme i njihovo rešavanje, niti Vagi sa emocionalno neuravnoteženom Ribom. U ovom odnosu oboje će morati dobro da porade na rešavanju svojih slabosti zarad kvalitetnog odnosa, pa će ih to oboje obogatiti kao ličnosti.

Vaga i Ribe u seksu

Intimni život Vage i Ribe pun je nežnosti, ljubavi, pažnje i strasti. Ovo dvoje se magnetski privlače i ako se samo malo potrude da ostvare slaganje na drugim poljima, uživaće u izvanrednom seksu i romantičnoj vezi punoj emocija. Vaga u ovu vezu unosi strast, što Riba oduševljeno prihvata, dok Vaga uživa u nežnosti i zagralju osećajne Ribe.

Muškarac Vaga i žena Riba

Veza između muškarca Vage i žene Ribe, zbog osetljivosti oba partnera, nema dovoljnu ravnotežu, česta su nerazumevanja i ljutnja. Zbog velikih razlika u perspektivama, često može doći do sukoba i prekida. Muškarac Vaga teži stabilnoj zajednici i želi da sa partnerkom ostvaruje želje i ideje, dok je žena Riba toliko fokusirana na emocije da zanemaruje sve druge aspekte. Ona je u ovom odnosu premalo okrenuta realnosti i rešenjima, što se njemu nimalo ne dopada.

Žena Vaga i muškarac Riba

Žena Vagai muškarac Riba veoma se razlikuju, potpuno drugačije gledaju na život i često imaju lošu komunikaciju. Ona je praktična i društvena, teži osnivanju stabilne zajednice, dok je on osećajan i intuitivan, ali nelojalan, prevrtljiv i izgubljen u mašti. Trebaće im razumevanja za međusobne razlike i dosta rada na sebi pojedinačno i na zajedničkom odnosu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs