Kako se slažu Devica i Vaga

Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?
Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?

Devica i Vaga - Ljubavni horoskop

Devica je sistematična, pažljiva, pedantna, i iznad svega, voli da kritikuje. Vaga je zaljubljenik u lepotu. Iznad svega ceni harmoniju i mir, i učiniće sve da izbegne sukobe. Dok Vaga ceni estetiku, Devica ne priznaje ništa što nije korisno i praktično i nikako nije spremna da rasipa novac na takve gluposti. Da li se ovo dvoje mogu nekako uklopiti?

Kako se slažu Devica i Vaga?

Pouzdanost

Jedna od osnovnih osobina Device jeste pouzdanost. Ona uvek stiže na vreme, sve što obeća uvek i ispuni, čak i ako joj to ne ide u korist, za svoje voljene učiniće sve. Isto to očekuje i od partnera. Ali, što se tiče pouzdanosti, šarmantna i elegantna Vaga pravo je razočaranje. Vaga često kasni, obećanja ne ispunjava i generalno, nije odgovorna. Ali kada živi sa Devicom, trebala bi da shvati da je kršenje poverenja neoprostiva katastrofa. Devica kršenje dogovora smatra nepoštovanjem nje lično. Zato Vaga treba da bude oprezna, i da pokuša da ovaj problem reši. Treba da nauči da poštuje dogovore i zadate rokove i ispunjava obećanja kako bi usrećila Devicu. Za nju je to isto što i izjava ljubavi, a Vagi neće nikako štetiti.

Devica i Vaga u vezi

Izgovori

Vaga ne podnosi sukobe. Želi da izbegne rešavanje bilo kakvih problema koji bi mogli da je brinu. Kada Devica pokušava da problem reši razgovorom, Vaga gleda da razgovor što pre skrene na nešto drugo. Vaga treba da nauči da se suočava sa problemima i rešava ih umesto da od njih beži. Devica stiče utisak da Vaga nešto od nje krije, a ako Devica išta ne podnosi, to je da joj se nešto radi iza leđa.

Manipulacija

Vage su vešti manipulatori. Uvek mogu da dobiju šta žele i probleme rado prebacuju na druge. Ali Devica se oseća vrlo loše kada im neko radi iza leđa i manipuliše njima. Vaga mora da nauči da se sama nosi sa problemima umesto da ih prebacuje na partnera. Devica, koja je uvek odgovorna i ima spremna rešenja, mora pustiti Vagu da se sama snađe. Manipulacija ovde ima i drugu stranu, a to je tendencija Device da sve oko sebe kontroliše i nadgleda. Ali, pokušaj vezivanja Vage završiće se neslavno. Vagi treba sloboda, ne voli da je ograničavaju, a kamoli kontrolišu i vezuju. Ako Devica pokuša da veže Vagu za sebe, Vaga će pribeći lažima i truditi se da se odveže i ode. Devica mora da shvati da je vazdušnoj Vagi potrebna sloboda. Mora da nauči da veruje Vagi i pusti je, a ona će joj se uvek vraćati.

Kritika

Harmonične Vage ne vole kad im se nešto zamera. Devica uvek nalazi razlog da kritikuje i njene sulude standarde nemoguće je ispuniti. Ovo dvoje bi trebalo da pronađu ravnotežu – Devica da se potrudi da njene kritike budu umerene i konstruktivne, a Vaga da bolje podnosi kritiku i iskoriti je kao pozitivni podstrek za napredovanje.

Finansije

Vaga voli lepe stvari i ne razmišlja mnogo o njihovoj upotrebnoj vrednosti. Devicu ovo izluđuje. Za nju je bacanje para kupovina bilo čega što nije korisno. Ovo može biti uzrok mnogih sukoba u vezi. Rešenje je u kompromisu. Vaga se neće bacati na sve lepe stvari koje vidi, a Devica će se opustiti i dozvoliti da priušte nešto lepo s vremena na vreme.

Kuća

Njihova kuća biće lepo održavana zahvaljujući Devici, i obogaćena lepim stvarima, zahvaljujući Vagi. Sve je organizovano i pre svega zgodno za korišćenje, ali i zanimljivo i lepo.

Devica i Vaga u seksu

Kako ova dva znaka imaju slične želje i potrebe, u seksu su kompatibilni. Sposobnost dobre i otvorene komunikacije pozitivno utiče na sve aspekte veze, pa i na intimnost. Oboje će lako prepoznati i zadovoljiti želje partnera.

Muškarac Devica i žena Vaga

Muškarac Devica i žena Vaga mogu izgraditi skladan odnos samo pod uslovom da prevaziđu međusobne razlike, i uz puno razumevanja budu spremni na kompromise. Žena Vaga je prilagodljiva i saosećajna, ali neće trpeti pokušaje da joj se sloboda ograniči i nametne dominacija. Perfekcionizam muškarca Device može vrlo loše uticati na nju, pa će joj biti potreban veliki trud da održi sopstveni balans i sklad u partnerstvu.

Žena Devica i muškarac Vaga

Astrološka kombinacija između žene u znaku Device i muškarca u znaku Vage povoljnija je nego prethodna – oni se jako međusobno privlače, a akcenat u vezi je na zabavi i zadovoljstvu. oboje su senzualni i romantični, spremni na kompromise. Ako se oboje potrude da bolje izražavaju emocije i zajedno traže rešenja, imaju izglede da izgrade stabilan i dugoročan odnos.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs