Kako se slažu Vaga i Škorpija

Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?
Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?

Vaga i Škorpija - Ljubavni horoskop

Smirena i skladna Vaga susreće manipulativnu Škorpiju, koja gori strasnom ljubavlju, alli i ljubomorom. Da li će spoj ovo dvoje biti veliki prasak?

Kako se slažu Vaga i Škorpija?

Tolerancija

Ovo je ključna reč za ovaj odnos. Hoće li ova veza doživeti uspeh ili krah, u najvećoj meri zavisi od toga koliko će poštovanja i tolerancije jedno za drugo imati. Vaga je sklona otvorenim vezama i neverstvu, i generalno filozofiji življenja života bez granica. Škorpija je, pak, veoma posesivna. Nastoji da partnera drži kraj sebe, da ga kontroliše i prati šta radi. Užasno je ljubomorna i neverstvo ne može da podnese. Za trajnu i stabilnu vezu potrebno joj je da ima puno poverenje u partnera.

Kako to rešiti? kompromisom. Škorpija neće sputavati Vagu, a Vaga će paziti da Škorpiju ne povredi i bude joj verna. Kada Vaga dokaže Škorpiji da joj može verovati, Škorpija neće imati problema da pusti Vagu na miru i ostavi joj dovoljno slobode. U suprotnom, Škorpija neće hteti da se odvoji od Vage ni na trenutak.

Vaga i Škorpija u vezi

Harmonija

Vaga teži održavanju harmonije i mira u vezi, što i odgovara i Škorpiji, koja ne voli napete situacije i direktne svađe. Vaga zbog toga može steći pogrešan utisak da Škorpija isto kao i ona izbegava sukobe. I može početi to da zloupotrebljava, stalno prebacujući dužnosti i probleme partneru, kao i računajući da će joj sitni gresi biti oprošteni. ali nije tako. Škorpija se ne upušta u direktne sukobe, ali pamti sva razočaranja i uvrede. Krije ih duboko, a onda se osveti u pravom trenutku. Ona nema problema ni da godinama čeka na to, samo da bi napala najranjivije mesto. Vaga je time srušena i ne razume šta se događa. Ovo dvoje zaista imaju različite pristupe sukobu. Vaga treba toga da bude svesna i da se ne zamera Škorpiji. Škorpija ovim napadom iz senke može uništiti Vagu.

Dominacija

Vaga se postavlja u položaj podanika u vezi i dominaciju prepušta Škorpiji. To je zato što Vaga mrzi donošenje odluka i rado će se odreći ove privilegije. Škorpiji će se to sviđati u početku, sve će biti po njenom i neće morati da taktizira i igra igrice kako bi postigla šta želi. Ali s vremenom ga to može umoriti. Neće želeti da rešava sve probleme koje joj je Vaga nabacila. Vaga će morati da nauči d ase zauzme za sebe i suoči se sa problemima. Ovo dvoje jednostavno moraju naučiti da tolerišu, poštuju i prihvataju međusobne razlike kako bi uspeli kao par.

Tajanstvenost

Ono što ih oboje impresionira jeste aura misterioznosti koja obavija partnera. Vaga je blaga, ali promenljiva i nepredvidiva. To Škorpiju iritira, uzbuđuje, želela bi da dozna šta Vaga stvarno misli. Škorpijina ličnost je jednostavno duboka, slojevita. Ima blago tamnu auru i opasnost je fascinira.

Vaga i Škorpija u seksu

Između Vage i Škorpije seksualno slaganje je vrlo izraženo. Spoj njihovih vladajućih planeta, Venere i Marsa, obećava intenzivnu privlačnost i strast- Škorpija je zadivljena prefinjenošću, izgledom i šarmom Vage, dok Vagu fascinira Škorpijina strastvenost. Bilo da je on Vaga a ona Škorpija ili obratno, ovo dvoje čeka uzbudljiv i kvalitetan seksualni život. Kada naiđu problemi, lako će biti rešeni u krevetu.

Muškarac Vaga i žena Škorpija

Muškarac Vaga i žena Škorpija međusobno se jako privlače, a njihova veza ispunjena je emocijama i dinamičnošću. Kombinacija vazduha i vode može doneti izazove ovom odnosu, a za očuvanje harmoničnog odnosa ključna je zrelost, razumevanje i definisani ciljevi. Vremenom u ovoj vezi može doći do gubitka zajedničkog fokusa. Rešenje je u zajedničkim ciljevima i planovima, ali i u razumevanju i prihvatanju sa obe strane.

Žena Vaga i muškarac Škorpija

Žena Vaga je suptilna, senzualna i dobro organizovana. Muškarac Škorpija je dominanatn i ambiciozan, a najveća mana mu je sklonost ka davanju obećanja koja ne može ispuniti. Početak njihove veze ispunjen je jakom privlačnošću, ali odnos vremenom može biti pokvaren ljubomorom i posesivnošću Škorpije. Njegovo često kršenje obećanja narušava sklad odnosa i dovodi do hlađenja emocija. Ova astrološka kombinacija može doneti mnogo uzbuđenja i strasti, ali će za dugoročan odnos biti potrebno mnogo strpljenja i razumevanja.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs