Kako se slažu Vaga i Strelac

Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Vaga i Strelac - Ljubavni horoskop

Oboje energični i društveni, Strelac večiti optimista, neposredan i pun entuzijazma za bilo šta. I Vaga, mirna, skladna i izbegava da rešava probleme. Kako to dvoje idu zajedno? Kako bi izgledala njihova veza?

Kako se slažu Vaga i Strelac?

Ljubomora

I Vaga i Strelac vole da izlaze sa društvom i zabavljaju se. I to često čine zajedno. Vole ljude i mogućnost da budu u društvu. Strelac je po prirodi zabavljač, uživa da bude u centru pažnje svakog okupljanja. Vaga, s druge strane, očarava sve oko sebe i tako stiče pažnju. Okružena je divljenjem i to savršeno koristi. Strelac je odjednom zbunjen. Vaga čini nešto što niko drugi ne može. Miroljubivi i slobodoljubivi Strelac drži se pravila „Živi i pusti druge da žive.“ Uvek je smatrao da svako treba da radi šta želi i da ga drugi ne ometaju, ali odjednom postaje ljubomoran. I to iz dva razloga – s jedne, Vaga očarava okolinu i preuzima mu publiku, a s druge, rado flertuje i ne opire se zavođenju. Vaga treba malo da uspori. Strelcu, koji žudi za istinskom ljubavlju, potrebno je da ga uveri da ga voli i da ga neće izneveriti.

Vaga i Strelac u vezi

Sloboda

Vaga voli i ceni Slobodu, a Strelcu je sloboda životna potreba. Zato im nije problem da jedno drugom daju slobodu i neće imati klasične sporove oko količine slobode u vezi. Ako između njih preovladava poverenje, neće imati problema, i kad nisu zajedno, znaće dase jedno drugom uvek vraćaju i da su uvek verni. Važno je, međutim, da sloboda ne prelazi određene granice i da ne tretiraju svoju vezu kao prijateljstvo sa beneficijama, već kao ozbiljnu, punopravnu vezu. Trebalo bi da paze da se ne udaljavaju jedno od drugog previše često i na previše dugo vreme.

Svakodnevica

Kamen spoticanja ova dva vazdušna znaka biće svakodnevno funkcionisanje, upravljanje porodicom i finansijama. Nijedno od njih nije baš odgovoran tip osobe koji će se ponašati organizovano. Njihova finansijska situacija često je žalosna – jednostavno ne umeju da se pobrinu da im troškovi ne premašuju prihode i da sve održavaju u ravnoteži ili suficitu. Kada je u pitanju funkcionisanje domaćinstva i porodice, oboje su haotični. Ne čiste, ne rešavaju svakodnevna pitanja i obaveze. I pre nego što shvate, mogu biti ophrvani ozbiljnim problemima. I to sve ne zato što su lenji, već jednostavno ne umeju da se snađu u tome. Sve vreme lete, jure u avanture i ne pada im na pamet da se pobrinu za svakodnevne obaveze i probleme. Jedino rešenje jeste postavljanje čvrstih pravila. Trebalo bi da tačno odrede šta će ko od njih raditi i da se toga drže. U suprotnom, nastaje totalni haos. Kako Vaga ne bi prebacivala svoje probleme i obaveze Strelcu, a on ih onda zaboravio i ot

išao dalje, da se bavi nečim što voli, bitno je da jasno utvrde i pravedno podele ko je za šta odgovoran.

Jezik brži od pameti

Harmonična Vaga, koja se kloni sukoba, lako može biti povređena Strelčevim strelama. Strelac često govori pre nego što razmisli, i ponekad tako kaže nešto zaista grubo i uvredljivo. Gotovo uvek, ne razume u čemu je pogrešio i onda pokušava to da ispravi, ali tako samo pogorša stvari. Vaga može biti bespotrebno povređena. Najbolje bi bilo kada bi naučila da ne izbegava sukobe, već da direktno govori kada joj nešto zasmeta i zajedno sa Strelcem potraži rešenje.

Vaga i Strelac u seksu

Avanturistički duh koji krasi oba znaka učiniće njihov seksualni život zanimljivim i uzbudljivim. Strelac mora imati u vidu da je Vagi za potpuno uživanje potrebno i malo romantike i nežnosti, a Vaga mora biti spremna na to da seksualne želje jednog Strelca nisu skromne.

Muškarac Vaga i žena Strelac

Muškarac Vaga i njegova partnerka u znaku Strelca imaju kvalitetnu komunikaciju, neposredni su i veza im je obojena strašću. Maštovita i kreativna, žena Strelac nastoji da preuzme vođstvo u vezi, dok je njen partner u znaku Vage nežan, sa smislom za umetnost i humor. Ovo dvoje su kompatibilni kao malo koji par zodijaka. Njihova veza predstavlja spoj romantike i strasti,jednostavnosti i dinamičnosti. Lako otklanjaju probleme koji se mogu javiti u ovoj vezi i svoje partnerstvo održavaju u idealnoj ravnoteži. Zato je ovo obično dugoročna veza.

Žena Vaga i muškarac Strelac

I u astrološkoj kombinaciji u kojoj je žena rođena u znaku Vage, a muškarac u znaku Strelca, kompatibilnost je vrlo izražena. Njihova veza predstavlja spoj prijateljstva, romantike i strasti. Problem može predstavljati neodlučnost žene Vage, kao i impulsivnost Strelca, pa će oboma biti potrebna fleksibilnost, tolerancija i razumevanje.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs