Kako se slažu Bik i Vaga

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?

Bik i Vaga - Ljubavni horoskop

Na prvi pogled se čini da će njihov put biti posut ružama. Oboje smireni, stabilni i uravnoteženi, čeznu za skladom. Ali, da li je sve baš tako kako izgleda? Kakav je tačno odnos između Bika i Vage?

Kako se slažu Bik i Vaga?

Problemi

Prvi problem među njima leži u načinu na koji se ovo dvoje ophode prema problemima. Tu se njihove životne filozofije grubo razilaze. Bik želi sve da reši odmah, ne voli da ima nerešene probleme, dugove, pitanja, već sve voli da lepo reši i složi. Vaga, s druge strane, zbog svog užasavanja od sukoba, radije probleme gura pod tepih dok ne narastu suviše, da se preko njih ne može. Vaga zato često razvija zanimljivu taktiku, da rešavanje svih pitanja prebaci na Bika kako ne bi sama odlučivala. Zahvaljujući njegovom strpljenju, to može da funkcioniše, alil ne beskonačno. Vaga često prebacuje krivicu na Bika, a sama pere ruke od odgovornosti za razne stvari. Bik sve to trpi donekle, a onda se razbesni. Kako ovo rešiti? Kako bi poboljšala partnerstvo, Vaga mora raditi na sebi i naučiti darešava svoje probleme umesto da ih izbegava. Bik, s druge strane, treba da nauči da ne gura Vagu u direktne sukobe, već da se sa njom ophodi strpljivo, izbegava direktnu raspravu, a radije vodi konstruktivan dijalog.

Bik i Vaga u vezi

Ljubomora

Vaga je sklona flertu, a Bik, veran i stabilan, to ne voli, već od partnera zahteva odanost. Vagina sklonost ka flertu mu smeta i pokušaće da je spreči u tome. Vage bi trebalo da razmisle koliko štete nanose odnosu na ovaj način i preispitaju je li to zaista vredno. Umesto toga, Vaga bi mogla svom Biku s vremena na vreme da posveti više pažnje i da poneki dokaz ljubavi, po mogućstvu luksuzni poklon, koji će Bika oduševiti.

Umetnost

I Bik i Vaga vole umetnost i lepotu. Dok su Vage sanjari, skloni uzletima u maštu, Bikovi stoje čvrsto na zemlji i cene praktičnu stranu stvari. Komplementarni su, jer Bik može Vagu držati uzemljenom i naučiti je praktičnosti, dok Vaga može pomoći Biku da se vine u maštu i otkrije kreativnost. Dok Bik razmišlja o praktičnoj strani stvari, Vaga voli da ekspreimentiše, i na taj način, zajedno, otvaraju potpuno nove horizonte i obogaćuju se međusobno. Često zajedno odlaze na izložbe ili sakupljaju umetnine.

Bik i Vaga u seksu

Bik i Vaga savršeno se slažu u seksu. Njihov intimni život izrazito je kvalitetan, pun jakih emocija, senzitivnosti i romantike. Oboje uživaju u intimnosti i znaju tačno kako da zadovolje želje partnera i trude se da im oboma bude jednako lepo. Ako se razumeju i tolerišu međusobne razlike, a ujedno se trude da jedno drugom ispune sve intimne želje i užitke, ovaa dva kompatibilna znaka uživaće u vrlo kvalitetnom seksualnom životu.

Muškarac Bik i žena Vaga

Muškarac rođen u znaku Bika i njegova izabranica u znaku vAge imaju skladan, uravnotežen odnos, pun strasti. Ona je šarmantna, senzualna i prilagodljiva, dok je on stabilan i praktičan. Emocionalna stabilnost mu je najvažnija, a žena Vaga mu je može pružiti. Dok god ona njega sledi i podržava njegovo mišljenje, neće biti sukoba. Ona je diplomata i prilagodljva je, pa to održava ovaj odnos mirnim i harmoničnim. Problem može predstavljati njena neodlučnost i kolebljivost, kao i njegova tvrdoglavost. Rešenje je u prihvatanju međusobnih razlika i konstruktivnom rešavanju problema bez otvorenih sukoba.

Žena Bik i muškarac Vaga

Kada je u pitanju veza između žene Bika i muškarca Vage, tu je već potrebno dosta truda i kompromisa.On je vrlo emotivan i prefinjen, ali i sklon flertu, dok je žena Bik neuravnotežena, posesivna i sklona ljubomori. Biće potrebno da ulože dosta truda kako bi postigli emocionalnu ravnotežu i naučili da dobro komuniciraju. On je sofisticiran i šarmantan i nežan, a žena Bik će lako narušiti sklad među njima. Biće potrebno dosta truda i razumevanja sa obe strane kako bi pronašli zlatnu sredinu kojom su oboje zadovoljni.

Bik i Vaga mogu imati skladno i dugotrajno partnerstvo, u kome će se dopunjavati, međusobno obogaćivati, i uživati. Važno je da prevaziđu početne prepreke i stvore kvalitetnu komunikaciju, kao i da preobleme rešavaju, umesto da ih izbegavaju.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs