Kako se slažu Vaga i Vaga

Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?
Vaga
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Ovim vazdušnim znakom vlada Venera, planeta ljubavi. Vage je zaista teško ne voleti – rođeni su mirotvorci i diplomate, društveni i otvoreni, sa smislom i ljubavlju za lepo. Izuzetno im je važan mir i da se dopadnu drugima. Koje još karakteristike imaju osobe rođene u znaku Vage?

Vaga i Vaga - Ljubavni horoskop

Neodlučna, neodgovorna, zaljubljena u lepotu i željna harmonije – takva je Vaga. A kako izgleda kad se dve Vage spoje? Može li takva veza da funksioniše?

Kako se slažu Vaga i Vaga?

Harmonija

Vage toliko čeznu za harmonijom da čine sve što mogu da je stvore i održe. Sve što ne valja zadržaće za sebe samo kako ne bi kvarile harmoniju, Ali, u svakoj vezi, pre ili kasnije, nastaju sitni i krupni problemi. Ako se ne reše, oni neće nestati. Samo će se uvećati i pogoršati. Kada se nakupe, mirne i nesukobljive Vage eksplodiraju i bacaju se u strašnu svađu. Za zdravu vezu, važno je shvatiti ovu opasnost i otvoreno razgovarati o svemu. Vage treba da postave pravilo da kad god neko od njih ima neki problem, nešto mu zasmeta, to odmah kaže i onda ga zajedno reše. Svađa i cenkanje nisu rešenje. Konstruktivna diskusija je ono što rešava stvari. A da bi Vage zaista postigle ravnotežu, ne mogu očekivati da partner rešava sve probleme, već to mora i svako za sebe.

Vaga i Vaga u vezi

Odlučivanje

Odlučivanje je još jedan kamen spoticanja u prirodi Vage i suživotu sa njom – a kamoli kada dve Vage žive zajedno. Vaga želi da izbegne donošenje odluka i rado ih prebacuje na partnera, samo što u ovoj vezi i partner rado prebacuje svoje probleme na drugu stranu. U ovoj vezi to nije moguće. Ne mogu samo da prebacuju probleme jedno na drugo i nazad. Više vole da ih samo ostave po strani da sami nestanu. Vaga je navikla na povlačenje u vezi. Ali ovde ništa od svega toga ne funkcioniše.

Rešenje? Vage treba da podele zaduženja ili sfere uticaja i definišu šta je čija odgovornost, a zatim da se toga pridržavaju.

Saradnja

Vage su izrazito kreativne, i kod partnera cene dobre ideje i pronalaženje kreativnih ideja. Srećno prihvataju sve projekte. Ako dve Vage pronađu slična interesovanja i zajednički jezik, zajedno mogu puno ostvariti. Odlično se razumeju u komunikaciji i razumeju emocije partnera. Svu nežnost i romantiku mogu dobiti upravo od partnera u znaku Vage.

Kuća

Vage ne provode većinu vremena kod kuće, ali vole da imaju čvrsto utočište gde mogu uvek da se vrate i napune energijom. Mnogo vremena Vaga provodi napolju, u društvu. Zbog naglašenog osećaja za estetiku, Vage vole da ukrašavaju dom i na to troše puno novca. Ovde treba da budu pažljive kako ne bi upale u finansijske probleme.

Vernost

Vaga je prilično promenljiva, i u postupcima, i u mišljenjima, i po pitanju vernosti u vezi. U stanju je da na sva usta zastupa vernost, a onda se baci u aferu. A takvih u ovoj vezi ima dvoje. Zato je bitno da se oko nekih stvari unapred dogovore i drže se toga. Takođe, mogu da razmotre koncept otovrene veze i vide da li je možda to što njima odgovara.

Vaga i Vaga u seksu

Seksualni život dve Vage veoma je kvalitetan. Oni najbolje znaju kako da zadovolje partnera. Njihova veza obeležena je romantičnim trenucima i uživanjem u intimnosti. Savršeno se razumeju i okolinu plene pojavom. Oboje pošteni i verni, ovo dvoje mogu samo da uživaju u svojoj prelepoj vezi.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs