Kako se slažu Devica i Strelac

Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Devica i Strelac - Ljubavni horoskop

Odgovorna, pažljiva i pedantna Devica s jedne i spontani, energični avanturista Strelac s druge strane. Mogu li da postoje veće suprotnosti? Kako uošte izgleda spoj ova dva znaka?

Kako se slažu Devica i Strelac?

Kada Devica i Strelac počnu zajednički život, na površinu izbijaju ogromne razlike između njih dvoje. Devica želi da sve bude uravnoteženo, uredno i organizovano. Strelac apsolutno odbija takav način života. On voli svoj spontani život u trenutku. Za njega ne postoji ništa drugo sem sadašnjeg trenutka i on nema nameru da bilo šta odlaže. I vreme i novac troši kako želi, bez plana, ne razmišljajući ni malo o sutrašnjici. Kuća mu služi samo kao usputna stanica između avantura, i tako nastaje haos. A Devica se guši u haosu. Neko vreme pokušava to da reši, žali se, krivi sebe. Ako se ništa ne promeni, događa se jedna od ovih mogućnosti – Devica ode ili odustane. Čistiće za Strelcem samo da bi imala mir. Često se događa da pred sam polazak negde, Devica potpuno spremna čejka Strelca, koji tek tad saznaje da negde uopšte ide. Devica tada odlazi sama. Zbog svega toga, Devica će Strelca smatrati inferiornim i izgubiće poverenje u njega. Strelac bi treba

lo da shvati da je za Devicu bar nekakav poredak neophodan. Od velike bi pomoći bilo kada bi njih dvoje otvoreno razgovarali i postavili čvrsta pravila zajedničkog života, koji bi se nadalje držali.

Devica i Strelacu vezi

Diskusija

Ono u čemu se njih dvoje zaista dobro slažu jesu diskusije. Zabavni Strelac i realistična Devica briljiraju u diskusijama. Oni mogu satima razgovarati o bilo čemu. Problem je, međutim, kada elokventni Strelac skreće diskusiju u raznim pravcima kad god Devica pokuša razgovorom nešto da reši. Strelac zaista treba da se nauči odgovornosti i shvati da izgradnja odnosa nije samo zabava.

Uskogrudost

Ali, takođe, nije reč ni samo o realističnom i trezvenom pristupu životu. Vezana konvencijama i gotovo uvek zabrinuta, Devica često zaboravlja da se zabavi. Strelac je taj koji je tome može ponovo naučiti. On unosi boju, zabavu i opuštenost u vezu. Ponekad se čak, pored ozbiljne Device, smeje iznutra, boreći se da održi ozbiljan izraz lica.

Kritika

U suštini, visoke zahteve Device nemoguće je ostvariti. Kad Strelac konačno počne da se uči sistematičnosti i odgovornosti, Devičini zajedljivi komentari će mu veoma smetati. Devica treba da razume Strelčevu haotičnu prirodu i shvati koliko se on trudi dapoboljša sve što treba. Njena kritika treba da bude konstruktivna i motivišuća, tako da mu pruža podršku i podstrek da nastavi dalje. Zato treba da ga hvali i motiviše, a ne samo da zamera sve što nije po njenom i ukazuje mu na greške. Devica takođe treba da shvati da je za Strelca sloboda alfa i omega i potrudi se da ga ni u čemu ne ograničava.

Društvenost

Strelac je izrazito društven, i Devica neće imati ništa protiv da je sa sobom povede negde. Ali, Devici je bitno da zna da partner obraća pažnju na nju. Ako je Strelac redovno zaboravlja u naletu entuzijazma za sticanje poznanstava, Devica će biti vrlo nezadovoljna. Takođe, kada se Strelac, koji je poznat po tome da govori brže nego što misli, izblamira u društvu ili kaže nešto potpuno neprimereno, Devica će biti očajna. Za nju je to velika sramota, i ako se ovo ponavlja više puta, neće više želeti nigde da ide sa Strelcem. Ovo se verovatno nikako ne može rešiti jer Strelac to ne radi namerno. On je, jednostavno, takav po prirodi. Jedino može pomoći da Devica uvidi kako društvo njenog partnera ne osuđuje. On ionako sve to uvek ispegla nekom svojom šalom.

Devica i Strelac u seksu

Strelac je pravi avanturista, pa se to ogleda i na polju intimnosti. Seks doživljava kao priliku za stalno eksperimentisanje i avanture. Devica je, nasuprot njemu, rezervisana i odmerena, i kod nje je uvek sve isplanirano, pa i seksualni život. Da bi kompatibilnost u seksu bila postignuta, Devica treba da se potrudi da se opusti i bude otvorenija za Strelčeve želje i ideje, dok Strelac treba da se usredsredi na partnera i pokaže da je i emocionalno prisutan, kao i da kontroliše one svoje fantazije koje Devici nisu prihvatljive.

Muškarac Devica i žena Strelac

Muškarac Devica i žena Strelac magnetski se međusobno privlače. Oboje su skloni perfekcionizmu i analiziranju. Njihov pristup vezi je drugačiji – dok on teži ozbiljosti, vernosti i realnosti, ona voli slobodu, sklona je nesuglasicama i flertu. Dok je on uvek predvidljiv, njegova partnerka je impulsivna. Dok je muškarac Devica jednostavan i voli mir i stalnost, ženi Strelcu potrebno je uzbuđenje, stalna zabava i u ovom odnosu joj može postati dosadno. Međusobno se veoma razlikuju i često im nedostaje razumevanja za drugu stranu. Za izgradnju dobrog odnosa biće im potrebno strpljenja, razumevanja, fleksibilnosti i spremnosti na kompromise.

Žena Devica i muškarac Strelac

Žena Devica i muškarac Strelac toliko su međusobno različiti, da im može nedostajati uzajamne podrške, što ovo partnerstvo čini nepogodnim na duge staze. Priroda žene Device je pasivna, ona je detaljista, praktična, analitična, i jednostavna. Muškarac Strelac je energični avanturista, sklon istraživanju i velikih ambicija. Iako se mogu dopunjavati, teško da ovo dvoje mogu izgraditi stabilan odnos kojim bioboje bili zadovoljni.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs