Kako se slažu Strelac i Jarac

Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?
Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Strelac i Jarac - Ljubavni horoskop

Slobodnjak i večno nasmejani optimista, pomalo neorganizovani Strelac s jedne, i strogi, vredni Jarac, koji žudi za priznanjem s druge strane. Mogu li se ovo dvoje ikako složiti? Kako izgleda njihova veza?

Kako se slažu Strelac i Jarac?

Sloboda

Na prvi pogled, izgleda kao da Strelčeva osnovna potreba – sloboda, u ovoj vezi neće biti ugrožena jer mudri Jarac ne ograničava Strelca. Impresionira ga Strelčeva životna filozofija da svako treba da radi šta želi, a i sam se može na miru posvetiti izgradnji karijere, ostajati do kasno na poslu i nositi posao kući, a da ga niko ne dira. Ali, to neće potrajati predugo. I to iz dva razloga. Prvi je to što Jarac ipak teži kontroli. Ako stekne utisak da partner ne ume to sam, težiće da mu sredi i organizuje život. U njegovim očima, strelac je neozbiljni sanjar, koji se samo zabavlja umesto da radi na svojim cciljevima. Zato će pokušati da mu to nametne, što će Strelac shvatiti kao kršenje svoje slobode. Jarac, koji ne može da shvati da ne razmišljaju svi isto kao on, ne može ovo da razume i odbijanje shvata lično.

Strelac i Jarac u vezi

Poverenje

Jarcu je potrebna emocionalna dubina i poveenje u vezi. I to je sa Strelcem problem. Prilično je neodgovaran i stalno negde leti. Jarac to može da tumači kao beg od veze i tu nastaje problem. Pored toga, uznemirava ga i to što je društveni Strelac često obasipan pažnjom i može se činiti da flertuje.Ovo dvoje, pr e svega, treba da razgovaraju o svemu ovome. To ne bi trebalo da predstavlja problem jer Jarac ima racionalne i logične argumente, a Strelac je otvoren i direktan. Zato treba da razjasne kako treba da se ponašaju, šta ko od njih očekuje od veze i da se dogovore oko pravila koja će poštovati.

Reči

Jarac može bitip ovređen Strelčevim bezobzirnim rečima. Strelac je sklon da govori i pre nego što razmisli i tako ponekad kaže i nešto uvredljivo ili nešto što ne misli zaista. A onda pokušava to da popravi i time samo pogoršava problem. Jarac njegovim rečima može biti povređen i tada će se povući i biti još hladniji nego obično (njegovo iskazivanje osećanja je ionako minimalno). Sve to zbunjuje Strelca i, ako dugo potraje, može zaključiti da ga Jarac ne voli.

Upravljanje domaćinstvom

upravljanje finansijama i vođenje domaćinstva mogu biti kamen spoticanja u ovoj vezi. Jarac je štediša, koji uvek čuva pozamašne rezerve za crne dane koje pesimistično uvekpredviđa. Domaćinstvo mu je sistematski i pažljivo organzovano. Strelac je sve suproto tome. Sklon je rasipanju i ne razmišlja kako će vratiti novac. Dom mu je potpuno haotičan i neorganzovan. Kako ovo rešiti?

Najbolje bi bilo da kućnim budžetom upravlja Jarac, ali isto tako, treba da shvati da ne treba da štedi rezerve zauvek i da je potpuno u redu da se s vremena na vreme opusti i priušti Strelcu i sebi malo uživanja i zabave. Što se tiče vođenja domaćinstva, najbolje bi bilo da se dogovore oko čvrstog rasporeda koji će oboje slediti.

Društvenost

Strelac je izrazito društven. On može Jarca naučiti optimizmu i uvesti ga u društvo. Ali, ne bi trebalo da žuri sa tim. Kada se Jarcu učini da ne drži korak sa Strelcem i da mu zabava oduzima previše energije koju bi mogao produktivnije da iskoristi odbacuje sve i povlači se.

Strelac, s druge strane, može se od Jarca učiti odgovornosti i praktičnosti u svakodnevnom životu.

Strelac i Jarac u seksu

Kao i na drugim poljima, Strelac i Jarac imaju drugačije potrebe i želje i na polju seksa. Strelac voli sve da isproba, dok je Jarac tradicionalista i teško mu je da prihvati avanturizam Strelca. Kako bi uživali u kvalitetnom seksu, Jarac treba da prihvati novine koje Strelac želi da isprobaju, dok Strelac treba da bude strpljiv sa Jarcem, bar u početku. Vremenom će se ovo dvoje bolje uskladiti.

Muškarac Strelac i žena Jarac

U vezi između muškarca Strelca i žene Jarca prisutne su velike razlike pa će im trebati dosta strpljenja i istrajnosti. U početku je ovaa kombinacija puna privlačnosti i romantike, ali vremenom dolazi do problema sa praktičnim stvarima. Žena Jarac želi vernog i pouzdanog partnera, dok muškarac Strelac ne ispunjava ova očekivanja. Odnos može opstati samo ako se muškarac Strelac više posveti partnerki i porodici, neguje odanost i druge prave vrednosti.

Žena Strelac i muškarac Jarac

Veza između žene Strelca i muškarca Jarca vrlo je izazovna, jer ovo dvoje nemaju dovoljno kompatibilnih elemenata. Jarac je usmeren na karijeru, ciljeve i sigurnost, dok je žena Strelac okrenuta intelektu, društvenosti i putovanjima. Jarac ne može da joj pruži dovoljno avantura i izazova. Ovo dvoje imaju potpuno različit karakter i pristup životu, pa će se teško usaglasiti i ostvariti trajno zajedništvo.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs