Kako se slažu Škorpija i Strelac

Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Škorpija i Strelac - Ljubavni horoskop

Slobodoljubivi i uvek nasmejani Strelac, nepopravljivi optimista, i naspram njega, ambiciozna i tajanstvena Škorpija, posesivna i sa željom da sve kontroliše. Mogu li uopšte to dvoje zajedno?

Kako se slažu Škorpija i Strelac?

Sloboda

Glavni kamen spoticanja u odnosu između Škorpije i Strelca biće pitanje slobode. Ovde se njihovi potpuno suprotni koncepti razilaze. Strelac ne samo da voli slobodu, već mu je ona osnovna životna potreba. Kad se oseća vezanim ili zarobljenim, on pati i vene. S druge strane, Škorpija je prilično posesivna, želi da partnera ima stalno kraj sebe i voli da ga kontroliše. Takođe žudi za fizičkom bliskošću, stalnim dodirom i želi da što više vremena provode zajedno. Strelac nasuprot tome voli da ide u avanture. On nema problema sa tim da partnera povede sa sobom. Ali pitanje je da li će Škorpija moći da drži korak sa njim i prati Strelčevu neiscrpnu energiju. Ako ne bude mogla, pokušaće obrnuto i tražiti od Strelca da odustane od svojih avantura i ostane kraj nje. Kako je njemu sopstvena sloboda iznad svega, ovo će odbiti.

Škorpija i Strelac u vezi

Ljubomora

Škorpija je izrazito ljubomoran znak i s obzirom na to koliko Strelac uživa u društvu i koliko često je odsutan, Škorpija lako može steći utisak da je partner vara. I tada sve postaje loše. Ljubomorne scene dolaze na red, a Strelac, kome su ove optužbe besmislene, biće uvređen. On će to shvatiti samo kao još jednu vrstu napada na svoj suverenitet.

Manipulacija

Još jedan kamen spoticanaja biće težnja Škorpije da manipulisanjem stekne ono što želi. Kako ne voli dabude u centru pažnje, često se koristi zakulisnim igrama. Društveni Strelac, naprotiv, voli da bude u centru pažnje i zabavljač celog društva. On nema problem sa tim da ostavi Škorpiju dase stara o zajedničkom domaćinstvu i porodici. Škorpija upravlja i finansijama jer Strelac to jednostavno ne ume. I Škorpija to ceni, ima željeni osećaj kontrole, ali joj je bitno da i Srelac učestvuje. Strelac je fleksibilan pa se prilagođava. Njihovo domaćinstvo uglavnom izgleda kao Škorpijina teritorija. Sa Strelcem se dogovara oko podele dužnosti i to im dobro ide. Sve je u redu ako se ne dira Strelčeva sloboda. Ako Škorpija bude pokušavala da kontroliše Strelca ili ga silom veže, on će se braniti i na kraju otići.

Poštovanje

Škorpija, pre svega, mora smanjiti tendenciju da poseduje druge i ostaviti Strelcu dovoljno prostora. Ako u tome uspe, njihov odnos će biti sjajan. strelac Škorpiju može naučiti da se smeje, da život sagleda malo zabavnije, i shvati daje zapravo lep, a ne mračan i pun zamki iza svakog ugla. Biće to dragocena lekcija za Škorpiju, čak i ako veza ne potraje. Strelac će dobiti vernog pratioca i sigurnu odskočnu dasku za svoje avanture. Ukratko, kvalitet njihove veze zavisiće od međusobnog poštovanja i razumevanja. Kako Škorpija mora obuzdati svoju posesivnost i naučiti da ne ograničava Strelca, tako i Strelac treba sam da ograniči svoje aktivnosti zarad veze i da shvati koliko je za Škorpiju važno zajedničko vreme.

Kamen temeljac uspeha njihovog odnosa biće kvalitetna i otvorena komunikacija, koju oboje treba da usavrše.

Škorpija i Strelac u seksu

I Škorpija i Strelac su avanturisti u krevetu i vole da istražuju i isprobavaju nove stvari, pa je kompatibilnost izražena i njihov seksualni život bogat i uzbudljiv. U njihovoj spavaćoj sobi nikad neće biti mesta monotoniji.

Muškarac Škorpija i žena Strelac

U vezi između muškarca Škorpije i žene Strelca energija je vrlo intenzivna pa veza može opstati uprkos drugačijim pogledima na život. Žena Strelac, koja inače deluje nepromišljeno i ima tendenciju da dominira u vezi, sa muškarcem Škorpijom može pronaći kompromis koji će joj odgovarati. Zauzvart, on će kraj nje ublažiti svoju posesivnost. Kjluč uspeha ove veze je u kompromisu i međusobnom prilagođavanju.

Žena Škorpija i muškarac Strelac

Astrološka kombinacija žena Škorpija – muškarac Strelac puna je strasti i romantike i uprkos različitim pogledima na život. I pored velike strasti, ovaj odnos nema potrebnu stabilnost, odanost i bliskost. Ova kombinacija vodenog i vatrenog elementa nema puno izgleda na dugoročan uspeh.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs