Kako se slažu Ovan i Strelac

Ovan
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Ovan je jedan od tri vatrena horoskopska znaka, pa ga kao i druga dva, Lava i Strelca, karakteriše izobilje životne energije. Koje su još karakteristike Ovna? Kakve su osobe rođene u ovom horoskopskom znaku?
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Ovan i Strelac - Ljubavni horoskop

Ovan i Strelac su dve polovine koje se traže dok se ne pronađu. Ovaj spoj je recept za idealnu vezu. Naravno, teško je samo na osnovu horoskopa predvideti da će neka veza biti idealna, ali kombinacija ova dva horoskopska znaka ima najveće predispozicije za to.

Kako se slažu Ovan i Strelac?

Ukratko, ovo dvoje mogu d žive srećno i dugovečno, rame uz rame, u harmoniji.

Strelac je u večitoj potrazi za srećom, a sloboda mu je na vrhu liste prioriteta.Nema nikakve tendencije da dominira nad drugima pa Ovan nema problema sa njim, ali čak ni potrebu da njime vlada. Ovo dvoje jednostavno mogu biti jednaki partneri. Problem može predstavljati Ovnova sklonost ljubomori. Strelcu je njegova sloboda zaista izuzetno važna i nemoguće ga je vezati prisilama i zabranama. Njemu je neophodna nezavisnost, mogućnost da povremeno samo ode. Nikada, međutim, ne nestaje trajno, već se uvek vraća, i to je važno napomenuti.

Ovnu je, s druge strane, bitno da partneru bude broj jedan i da bude glavni. Strelac sa tim nema nikakvih problema. Ne smeta mu da drugome hrani ego. On sam nema preterano jak ego i zato mu nije nikakav problem kad neko pokušava da ga uključi u svoj klub obožavalaca, dok to ne ugrožava njegovu slobodu. Tako u ovoj vezi Ovan može svakog dana dobijati potvrdu da je glavni i obožavan, a da to Strelcu neće ni najmanje smetati.

Ovan i Strelac u vezi

Dosada

Još jedna stvar koju Strelac nikako ne podnosi, pored ograničavanja slobode, jeste dosada. Ako Ovan želi da zadrži Strelca kraj sebe, moraće da smisli kako da ga zabavi.

Ako mu postane dosadno, Strelac će samo otići, u to nema sumnje. Zato Ovan treba da pazi da mu ne dosadi. Bukvalno treba da smišlja zabavu za njega – to može biti bilo šta, izlasci, odlasci na piknik, bavljenje sportom, bilo šta, samo da nije ostajanje kod kuće i dosađivanje.

Ovan i Strelac dele ljubav prema avanturi, putovanjima, pa im to može biti glavni vid zabave, koji prija oboma – Strelcu neće biti dosadno, a Ovan će trošiti svoju neiscrpnu energiju, i oboje će uživati.

Energija

I Ovan i Strelac su izuzetno aktivni i prepuni energije, a i kreativni. Samim tim, njihov zajednički život biće ispunjen avanturama, akcijom, i sjajnim projektima. Oboje obožavaju nove projekte i bacaju se u njih sa puno entuzijazma, spontano i idealistički. Međutim, često se dogodi da zagrizu previše, pa započnu više nego što mogu da ostvare. Tada samo napuste projekat i krenu dalje, ne osvrćući se.

Svađe

Oboje vatreni, vole da se odmah nose sa svime što im život donese i da sve probleme i sukobe reše odmah, na licu mesta.

Oboje su, takođe, direktni, pričljivi i otovreni, ponekad čak i previše. I Ovan i Strelac umeju da izgovore otrovne reči i povrede drugog, čak i kad ne misle baš tako, što može pogoršati stvari.

Ono što spasava odnos u ovakvim slučajevima jeste prirodna razigranost Strelca. Zahvaljujući ovoj osobini, on ume sve da pretvori u šalu. Čak i tvrdoglavog Ovna uspeva da nasmeje i odobrovolji. Egoistični Ovan, koji se nikada ne povlači, odjednom vidi Strelca, koji se povuče potpuno prirodno i bez problema, i sve pretvara u šalu – ko bi mogao i pored toga dalje glumiti ledenu kraljicu?

E, ali kada je Strelac ozbiljno napadnut i nema kuda da se povuče, tada i on ume da se brani, i to oštro i precizno. Ovan bi trebao da nauči da prepozna kada se to događa i da se na vreme povuče, jer Strelac tada iz očaja reaguje onako kako inače ne bi.

Porodica

Strelac ima relativno lagan pristup porodici, kao i svemu ostalom, za razliku od Ovna. Pre nego što ovo dvoje odluče da se skrase i zasnuju porodicu, trebalo bi dobro da razmisle i dogovore se o svemu. Čak i kada se skrasi i dobije decu, od Strelca se ne može očekivati da sedi kod kuće. Decu će prilagoditi svom ritmu života, dajući im dovoljno slobode i avanturističkog vaspitanja.

Ovan i Strelac u seksu

Kako oboje vole da eksperimentišu, njihov intimni život biće veoma zanimljiv i raznovrstan. Rado će probati sve što im padne na pamet, kad god se za to ukaže prilika. Kada se među njima probudi strast, ni vreme ni mesto im nije važno, pa u intimnom životu Ovna i Strelca sve pršti od varnica.

Muškarac Ovan i žena Strelac

Kada je muškarac rođen u znaku Ovna, a njegova izabranica u znaku Strelca, veza će im biti predodređena na uspeh. Žena Strelac potpuno je odana svom partneru. Njena priroda je razdragana i otvorena, ali mora paziti da svojim ponašanjem ne izaziva ljubomoru svog partnera Ovna.

Žena Ovan i muškarac Strelac

Kada je slučaj obrnut, pa je žena Ovan, a njen partner Strelac, to je gotovo najbolja ljubavna kombinacija koja se može zamisliti. Ovo dvoje formiraju potpuno zdrav odnos, u kome oboje imaju potrebnu dozu slobode, dok su im ujedno sve emotivne potrebe zadovoljene i partnerstvo čvrsto.

Ako ničim ne pokvare vezu koja ima sve predispozicije da uspe, veza između Ovna i Strelca biće jedna od najboljih – život ispunjen suncem, smehom, zabavom i avanturom. Koliko zvezde na to mogu da utiču, Ovan i Strelac se savršeno uklapaju.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs