Kako se slažu Strelac i Strelac

Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Strelac i Strelac - Ljubavni horoskop

Pun entuzijazma i optimizma, vatren, brz, spontan i zaljubljen u slobodu. Ponekad brzoplet i nespretan, bez empatije i neosetljiv, ali istovremeno dobrodušan i nesposoban da laže - Takav je Strelac. Ali, šta se događa kada se dva Strelca nađu u vezi? Kako to funkcioniše?

Kako se slažu Strelac i Strelac?

Kao i svi vatreni znaci, i Strelac je poznat po svojoj eksplozivnosti i brzom razvoju emocija . Kada žive zajedno, sve ovo dolazi do izražaja, pa ne nedostaje besnih i žustrih svađa, koje su nastalo u roku od jednog minuta. Kako i jedan i drugi Strelac tvrdoglavo odbijaju da odstupe makar i korak, jasno je da će u njihovoj kući leteti tanjiri. Takođe možete biti sigurni da neće čuvati probleme i ljutiti se u tišini . Sve što imaju, reći će odmah, bez ustručavanja i nikoga neće štedeti neprijatnosti.

Strelac i Strelac u vezi

Takmičenje

Strelci imaju tendenciju da se nadmeću u svemu. Vole da učestvuju u sportskim takmičenjima – obično su sportski i avanturistički nastrojeni. Vole putovanja i sticanje novih znanja, a u svemu se nadmeću, i u tome ko više zna, i ko prisustvuje na više društvenih događaja, ko je koliko aktivan, ko gde učestvuje, ali i ko je bio na više zabava, ko više pije itd. Vole da budu zabavljači i centar društva. Problem je što ne umeju da pronađu mir, kao i to što su potpuno neosetljivi i nesaosećajni, pa često mogu povrediti druge i nehotice. Takođe se može dogoditi da ugroze vezu takmičeći se sa partnerom ko je popularniji i tako završe u tuđem zagrljaju. Vole da rizikuju i kockaju se oslanjajući se na sreću. Ali trebalo bi da paze kad to čine sa vezom koja im je važna i budu svesni da druge mogu tako veoma povrediti.

Sloboda

Strelac propoveda kult slobode i princip „živi i pusti druge da žive“. Sjajno je što su se našli dvoje koji isto razmišljaju. Oni neće pokušavati jedno drugom da ograniče slobodu. Ali, tim pre, treba sami sebi, svojom voljom da ograniče slobodu zarad veze i shvate da je veza svojevoljno delimično odricanje od slobode. Ako to ne učine, njihova veza biće samo prijateljstvo sa povlasticama. Pogotovo ako planiraju da zajedno osnuju porodicu, moraće da odrede granice svoje slobode. Povremena samostalna zabava je u redu, ali to ne treba da preovladava.

Komunikacija

Kamen temeljac svake veze je dobra komunikacija, i to Strelcima neće predstavljati problem. Oni su otvoreni i direktni i lako će iskazati sve što misle. Uvek će izneti problem koji imaju i onda ga zajedno rešavati.

Praktični život

Strelci će verovatno kasno zasnovati porodicu. Umesto toga, želeće da steknu bogato životno iskustvo i dožive velike avanture. Ali trebalo bi da obrate pažnju i na praktičnu stranu života i postave čvrsta pravila kojih će se držati kada je u pitanju upravljanje domaćinstvom i finansijama, kako se ne bi izgubili u haosu.

Strelac i Strelac u seksu

Seksualno slaganje je takođe veoma dobro. Avanturistički duh i potreba da neprestano eksperimentišete u ovoj sferi života učiniće da Vaše uzbuđenje uvek bude na vrhuncu. Lako razumete potrebe svog partnera i sa zadovoljstvom ispunjavate zahteve jedno drugog. Iskrenost koja Vas krasi učiniće da bez problema komunicirate kako o drugim sferama Vašeg života tako i o Vašim seksualnim potrebama. Između Vas gotovo da neće biti tajni niti skrivenih želja ili namera. Pored kreveta, Vaše intimne trenutke provodićete i na mnogim drugim mestima. Svaka avantura podiže nivo adrenalina i strasti. Mesta za monotoniju u ovoj ljubavnoj vezi nema. Zato, dragi Strelčevi, prepustite se i uživajte jer ovo je spoj koji će Vas svakako učiniti srećnim.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs