Kako se slažu Bik i Strelac

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Strelac
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Kao što je slučaj sa svim vatrenim znacima, i život sa Strelcem je jedna velika avantura i luda vožnja. Najvažnija osobina Strelca je da mrzi dosadu, rutinu i stereotipe. Učiniće sve da to izbegne. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Strelca?

Bik i Strelac - Ljubavni horoskop

Partnerstvo Bika i Strelca puno je kontradikcija. Strelac je izuzetno aktivan, a Bik ima tendenciju da bude pasivan i inertan. Šta još opisuje odnos ova dva znaka?

Kako se slažu Bik i Strelac?

Novine i dosada

Strelcu stalno treba zabava i nova uzbuđenja. Ne voli rutinu i ne podnosi dosadu. Biku, s druge strane, dosada nimalo ne smeta. Više voli mir i blagostanje, makar bio stalno u kući, nego promene i uzbuđenja. Ovo će biti problem za ovaj par. Dosada je najveći neprijatelj svakog Strelca. Zato će, ako mu zajednica ili partner dosadi, naprosto samo otići. Bik je zato pod stresom jer stalno mora smišlja zabavu za partnera Strelca i da bude aktivniji nego što mu je prirodno. Rešenje je, kao i uvek, u komunikaciji i kompromisu. Oboje treba da imaju na umu šta je to što vole kod partnera i zbog čega je vredno truditi se oko te veze. Primer kompromisa može biti jedan dan odmaranja kod kuće, opuštanja i maženja na kauču, drugi dan sportskih aktivnosti, avantura ili izlazaka.

Bik i Strelac u vezi

Neukrotivost

Strelac ima više energije nego drugi znaci zodijaka i to ne može da razume, već očekuje od drugih da ga prate. Teško mu je objasniti da Bik zaista nema energijeda ga po ceo dan prati i spunjava sve njegove ideje. Strelac bombarduje partnera idejama i očekuje da ih zajedno ostvaruju, što Bik, i pored najbolje volje, ne može da postigne. Važno je da Bik ne pokušava da ukroti Strelca. Na silu nikako neće uspeti. Ukroćeni Strelac bi bio slomljen kao ličnost. Zato njega ne treba vezivati jer bi uvenuo ili pobegao. Važno je razgovarati sa njim i pokušati mu pokazati stvari iz drugog ugla. Uz malo empatije, Strelac može shvatiti da nisu svi prepuni energije i ne vide svet kao zabavni park kao što ga on vidi. Upravo saosećanje jeste ono čemu Bik može da nauči svog partnera u znaku Strelca.

Posesivnost

Dok je Strelac izuzetno društven znak, koji obožava da izlazi i sklapa poznanstva, Bik više voli kućno i porodično okruženje. Problem koji može dovesti do prekida veze jeste ljubomora. Posesivni Bik može postati veoma ljubomoran. Rešenje za ovo jeste poverenje. Strelac treba da shvati koliko je za Bika važno poverenje, vernost i stabilnost. Bik, zauzvrst, treba da nauči da veruje Strelcu i ne sumnjiči ga bez potrebe. Strelac, naravno, treba da pazi da ovo poverenje ničim ne izneveri.

Dopunjuju se

Kao i svi prilično suprotni znaci, Bik i Strelac imaju tu prednost da se međusobno dopunjuju. Strelac može Bika naučiti da je dobro izaći malo u svet i biti aktivniji umesto da se očajnički drži rutine i poznatog. Bik, s druge strane, može naučiti Strelca ada se malo smiri, da malo manje rizikuje i ponekad uživa u toplini doma.

Bik i Strelac u seksu

Bikova senzualnost očaraće Strelca i on će se brzo zaljubiti. To Strelac oseti već pri prvom susretu. Ujedno, Strelac će za Bika biti pravo osveženje i uneće novine kako u njegov život, tako i u krevet. Iako generalno tradicionalan, Bik voli eksperimente i novine na planu seksa.

Muškarac Bik i žena Strelac

Žena rođena u znaku Strelca i muškarac rođen u znaku Bika imaju tendenciju da budu vrlo kompatibilni na romantičnom planu. _Različiti su, pa će im trebati razumevanja i truda da se međusobno usklade. Njihov odnos je zanimljiv i šarenolik, aali im manjka osećaj odgovornosti i skloni su da deluju u različitim pravcima, odvojeno. Žena Strelac, iako vrlo zanimljiva i energična, ima poteškoća da ostvari dugoročnu vezu jer joj nedostaje postojanosti. Bik je sasvim drugačiji, odgovoran, postojan i stabilan, i ne može uneti puno avanture u život svoje partnerke.

Žena Bik i muškarac Strelac

U astrološkoj kombinaciji između žene Bika i muškarca Strelca najveći izazov može biti komunikacija, koja će oboma predstavljati izvor frustracija. Strastveni Strelac je spontan i vedar, ali i nestrpljiv i bezobziran. Njegova partnerka u znaku Bika voli sigurnost, stabilnost, ljubav i dugoročno planiranje. Konflikti nastaju zbog različitih pogleda na svet. Ukoliko se potrude, mogu ostvariti kompromis i prevazići teškoće.

U ovoj vezi bitno je da se Strelac ne oseća vezanim, niti Bik prevareno i depresivno. Oboje moraju biti svesni potreba partnera i potruditi se da mu pruže ono što mu treba. Spas za ovu vezu su kompromisi i nalaženje na pola puta. Ako se ovo dvoje zaista vole, to ne bi trebalo da predstavlja problem.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs