Kako se slažu Bik i Bik

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?

Bik i Bik - Ljubavni horoskop

Bikovi su stabilni, odgovorni i savesni. Vole da uživaju u luksuzu, kao i u čulnim zadovoljstvima. Šta se događa kada se dvoje ovakvih spoje?

Kako se slažu Bik i Bik?

EKG

Kao i uvek kada se spoje dve istovetne ličnosti, njihov odnos obećava predvidljivost i u velikoj meri zavisi od trenutnih emocija i raspoloženja. Bikovi nisu strastveni i puni želje, pa je njihova veza pre mirna nego puna nepredvidivih preokreta. Može se uporediti sa sporim EKG-om, na kome se divni trenuci blagostanja smenjuju sa onim ne tako lepim, kada vlada dosada i stereotipi.

Bik i Bik u vezi

Dodiri

Fizički i čulno orijentisani, Bikovi su vrlo taktilni i obožavaju dodir. Važan mu je i potreban fizički dodir sa partnerom. Ovi parovi nemaju problem da se maze po celu noć. Posebno na početku veze, neophodan im je fizički dodir i potrebno im je da se stalno drže za ruke ili bar na neki drugi način neupadljivo dodiruju.

Stabilnost

Bikovi čvrsto stoje sa obe noge na zemlji. To se ogleda i u njihovom odnosu prema novcu. Ekonomični su i uvek imaju finansijske rezerve, kako bi bili sigurni da odn jih mogu iveti neko vreme ako se ukaže potreba. kod ovakvog para, o tome nema nagađanja ni diskusije, oboma je neophodno da se osećaju sigurno i stabilno. Pored toga, žene Bikovi vole domaćinstvo, kuću i porodicu i dobro se brinu o tome, što je muškarcu Biku izuzetno važno. Čist, dobro vođen i topao dom Bikovima je visoko na listi prioriteta.

Luksuz

Dom dva Bika uvek je čist i uredan. Dobri su kuvari, vole dobru hranu i piće. Oboje vole da kuvaju i treba da vode računa o uravnoteženoj ishrani. Bikovi vole prestiž, cene luksuzne stvari i umetnost, a zahvaljujući odličnom odnosu sa novcem, to mogu i priuštiti. Tako je njihova kuća puna lepih i skupih predmeta. Luksuzan auto, nakit, i svi ostali znaci prestiža često će se sresti kod ovog para.

Karijera

Bikovi su poznati kao karijeristi. Bitno im je da se prvo socijalno osiguraju, pre nego što se upuste u zasnivanje porodice. Partneri Bikovi podržaće jedno drugo u izgradnji karijere i neće zamerati jedno drugom što više vremena posvećuju poslu nego partneru.

Ljubomora i posesivnost

Opasnost kod Bikova leži u prevelikoj sklonosti ljubomori i u posesivnosti. Izuzetno su ljubomorni i vole da poseduju partnera i potpuno ga kontrolišu. Na posesivnosti i ljubomori zaista moraju poraditi oba partnera kako im to ne bi uništilo vezu. Tvrdoglavi i nepopustljivi, kada se jednom okrenu, više se neće vratiti. Važno je da izgrade obostrano poverenje i poštovanje. Za porodično orijentisane Bikove neverstvo je težak udarac, koji slabo podnose. Kako je važno da zaista budu verni jedno drugom, toliko je bitno i da oboje veruju da im je partner lojalan.

Tvrdoglavost

Bikovi su izuzetno tvrdoglavi, pa to može predstavljati izazov u ovoj vezi. Najbolje rešenje u slučaju neslaganja partnera jeste razgovor – trebalo bi otvoreno da razgovaraju o svim problemima i pokušaju da pronađu zajedničko rešenje i kompromis. Ako to ne mogu da izvedu, onda je najbolja podela da jednom bude onako kako želi jedno od njih, drugi put drugo. Ovo svakako nije idealno rešenje, ali je jednostavno, funkcioniše i pravedno je, i odgovaraće Bikovom osećaju za čast.

Bolji vremenom

Zanimljiva stvar u vezi sa parom Bikova jeste da se njihova veza vremenom smiruje i postaje bolja. Ne prolaze kroz krize jednako često kao ostali parovi, već zaista s vremenom postaju stabilniji. Žena Bik i muškarac Bik jedno u drugome pronalaze oslonac i stabilnost koja im je potrebna. Bikovi vole jasnoću u stvarima i izvesnost. To jeste pomalo dosadno, ali njima to ne mseta i dobro se slažu, kao i svi praktični znaci.

Bik i Bik u seksu

Muškarac Bik i žena Bik se razumeju i slažu u svemu, pa i u krevetu. Njihov seksualni život je vrlo kvalitetan i uzbudljiv, pun strasti, romantike, emocija i uživanja u čulima. Oboje znaju šta bi partnera najviše usrećilo, kako u krevetu tako i van njega. Zajedničke trenutke rado začine romantičnom muzikom i dobrom hranom i beskrajno uživaju zajedno.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs