Kako se slažu Bik i Škorpija

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?

Bik i Škorpija - Ljubavni horoskop

Iako na prvi pogled može izgledati savrršeno, zajednički život Bika i Škorpije prilično je čudan. Škorpija ima prirodnu sklonost ka manipulaciji, što može ugroziti vezu ako uzme maha. Šta još karakteriše odnos bika i Škorpije?

Kako se slažu Bik i Škorpija?

Strast

Škorpija je izrazito senzualan i strastven znak. To veoma privlači Bika. Ovo dvoje imaju dosta toga zajedničkog. Oboje veoma cene ljubav i razne izraze ljubavi – Bik posebno voli dodir i maženje, dok Škorpija voli sve što je izraz intimnosti. Zajedničko im je i to što su oboje vrlo predani. Bik je odan i veran, dok Škorpija ljubomorno štiti ono što smatra svojim i sve bi učinila za osobu koju voli.

Bik i Škorpija u vezi

Problemi

Problem u ovom odnosu predstavljaju problemi, naročiti oni neizgovoreni. U ovoj vezi, možda i više nego u bilo kojoj drugoj, važno je da se insistira na dobroj komunikaciji. Dobro bi bilo da ovo dvoje nauče da razgovaraju o svojim mislima, osećanjima, onoma što primećuje i postoji li, eventualno, neki sukob među njima ili nešto čime nisu zadovoljni. Škorpija ima jednu nezgodnu karakteristiku, a to je da je emocionalno vrlo duboko osetljiva. Svašta je može jako povrediti, ali glavni problem je u tome što ona to pažljivo krije. Za razliku od Raka, na primer, koji svoja osećanja krije kako ne bi smetao drugome i povlači se u oklop, a onda u iznenadnoj eksploziji sve to izbaci, Škorpija to ne čini. Pažljivo čuva sećanje na sve povrede i nepravde koje su joj nanete, čeka, a onda ih vrati sa kamatom. Ali, u vezi to ne trebalo da se događa. Oboje bi trebalo da se potrude i rade na svom međusobnom odnosu. Treba da nauče da odmah govore o problemima, razgovaraju o nj

ima otvoreno i ne drže ih u sebi. Bik ne bi trebalo olako da odmahne rukom na probleme, a Škorpija ne treba da ih prihvata tako lično i teško. Takođe, ne bi trebalo da provociraju jedno drugo i ulaze u beskrajne rasprave. Oboje su tvrdoglavi i teško prihvataju mogućnost da nisu u pravu.

Manipulacija

Škorpija je prirodno sklona manipulaciji, što može stvoriti probleme kada naiđe na bikovsku čvrstinu. Škorpija, doduše, lako dobije ono što želi, ali Bik će to pre ili kasnije shvatiti i biće besan. A sa razjarenim Bikom nije lako. Ukratko, Škorpija ne sme da ga zloupotrebi i čini da Bik radi ono što ona želi. Osnova za srećnu i uspešnu vezu je uzajamno poštovanje i uvažavanje.

Ljubomora

I Bik i Škorpija su izrazito skloni ljubomori. Onog trenutka kad posumnjaju da im partner nije veran, počinju da se ponnašaju očajnički. Oboje izuzetno cene odanost i neverstvo ih može potpuno uništiti. Zbog urođene tvrdoglavosti, ako sumnjaju, jako ih je teško razuveriti i ubediti u suprotno. Zato je bitno da se ovo dvoje ne venčavaju dok ne budu sigurni da su u stanju da budu potpuno odani i verni partneru.

Mir

Biku je veoma potreban mir, prijatna tišina i blagostanje kod kuće. Zato Škorpija treba da pokuša da mu ovo pruži, i pokaže mu da će mu biti podrška i u dobru i u zlu. Ako, pak, Škorpija stalno traži razloge za probleme i nesuglasice, izgubiće Bika zauvek, što bi bila prava šteta.

Bik i Škorpija u seksu

Spoj Bika i Škorpije jedna je od najboljih seksualnih kombinacija među znacima zodijaka. Ovo dvoje se savršeno slažu i njihova veza je prepuna strasti. Fantastični trenuci u spavaćoj sobi (a i izvan nje) dodatno će učvrstiti vezu između Bika i Škorpije.

Muškarac Bik i žena Škorpija

Muškarac rođen u znaku Bika ženi u znaku Škorpije nudi stabilnost, koja njoj treba. Ona je u ljubavi veoma složena, ali i ljubomorna i posesivna. U vezi sa muškarcem Bikom, težiće prilagođavanju kako bi podržala zajednički uspeh. Oboje će se lako prilagoditi ovom partnerstvu, ali muškarcu biku ipak neće biti lako sa Škorpijom, jer zbog njene strastvene prirode, i pored sveg strpljenja, neće moći da izbegne svađe i izazove.

Žena Bik i muškarac Škorpija

U astrološkoj kombinaciji između žene Bika i muškarca Škorpije nedostajaće potrebne fleksibilnosti. Ovaj odnos je složeniji, partneri su skloni osetljivosti i sukobljavanju. Žena Bik je stabilna i odana, strpljiva i posvećena, ali kako je muškarac Škorpija sklon manipulacijama, avanturi i zabavi, to joj može zasmetati i ona može odustati od daljeg građenja odnosa. Njegovoj izraženoj seksualnosti žena Bik možda neće moći potpuno da udovolji. Oboje su skloni ljubomori, burnim osećanjima i eksplozivnim reakcijama.

Odnos Bika i Škorpije je veoma intenzivan, pun jake energije i potencijala. Njihova veza nosi određene zamke i izazove, ali ako uspeju da ih savladaju i izgrade kvalitetnu komunikaciju, uživaće u stabilnom i opuštenom odnosu, punom uživanja i bez većih problema.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs