Kako se slažu Bik i Jarac

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Bik i Jarac - Ljubavni horoskop

Veza između osoba rođenih u znaku Bika i Jarca definitivno nije brza. Oboma je neophodno da se prvo uvere da je druga osoba ozbiljna, kako ne bi uzalud rizikovali da im srce bude slomljeno. Šta još karakteriše odnos između ova dva znaka zodijaka?

Kako se slažu Bik i Jarac?

Sigurnost

I Biku i Jarcu u vezi je potrebna sigurnost. Oprezni Jarac je pažljiv da ne bude povređen, a Bik u partneru traži čvrste temelje za zasnivanje porodice. Zato će se njihova veza polako razvijati i zajedno će tražiti pravi put. Jarac je u početku rezervisan i može delovati hladno i nezainteresovano, a zapravo je samo oprezan. A Bik, s druge strane, ima jedan odličan kvalitet, a to je strpljenje. Sposoban je da čeka koliko je potrebno da prodre kroz Jarčevu ledenu fasadu i dođe do njegovih skrivenih osećanja. Kada uspe, to je vrlo jaka i srećna veza. Ovo dvoje mogu potpuno da veruju jedno drugom, pa su im stabilnost i sigurnost zagarantovane.

Bik i Jarac u vezi

Razlike

Bika fascinira Jarčeva istrajnost i sposobnost da postavi ciljeve, a onda polako i strpljivo preduzima korake dok ga ne ostvari. Jarac ne rizikuje, sve planira i priprema i zato gotovo uvek ostvaruje šta je zacrtao. To je Biku vrlo privlačno. Izazov im može predstavljati to što je Jarac rezervisan i sklon asketizmu, dok je Bik veliki hedonista. Iako štedi novac i ne razbacuje ga, voli da s vremena na vreme priušti nešto čisto iz zadovoljstva i prepusti se luksuzu. Jarac je, s druge strane, posvećen napornom radu i disciplini. Zato ovde može doći do međusobnih sukoba. Ovde Jarac treba da nauči da je u redu opustiti se povremeno i priuštiti nešto iz čistog zadovoljstva, zabave, ili samo zato što je lepo. Bik ipak nije neko ko je neoprezan, ko razbacuje i ko će ugroziti porodicu, već ume da zarađuje i štedi, tako da nema bojazni da će upropastiti budžet.

Karijera

I Bik i Jarac moraju paziti da posao i karijeru ne shvate preozbiljno i da se ne predaju potpuno poslu, na račun ličnog života, ljubavi i porodice. Postoji stvarna opasnost da će zanemariti partnera i prevideti zajedničke ciljeve gledajući samo u poslovne. Može se dogoditi da vredno rade u pravcu ostvarenja karijernih ciljeva, a onda se osvrnu i odjednom shvate da je najvrednije, porodica i ljubav, usput izgubljeno. Zato Bik i Jarac treba da budno paze na partnera, namerno mu se posvećuju i odvajaju vreme za njega. Da ne bi izgubili ljubav, trebalo bi da im ona bude uvek među prioritetima. Dobro bi bilo da nauče da se malo opuste, da se zajedno smeju, vode ljubav, raduju se malim stvarima, i ne shvataju život isuviše ozbiljno.

Vernost

Za oba znaka vernost je izuzetno važna. Oboje se boje neverstva. Jarac je izuzetno častan i odan, a isto tako i stabilni Bik nikada ne krši obećanje. Tako da, ako ne postoji očigledna pretnja, ovo dvoje mogu da se opuste i zaborave na ljubomoru.

Tvrdoglavost

Oboje zemljani znaci i oboje rogonje, i Bik i Jarac su izuzetno tvrdoglavi. Oboje mogu biti bezumno tvrdoglavi, rešeni da po svaku cenu pobede i budu u pravu. Ako imaju drugačija mišljenja, to je za njih prava katastrofa. Stoga oboje moraju naučiti da popuste, stanu na pola puta, povuku se i pronađu kompromis. Na kraju krajeva, važnije je da budu srećni zajedno nego to ko je u pravu. Obično mudri Jarac prvi popusti, ali ni to neće trajati beskonačno. Kada mu bude dosta popuštanja, postaće oštar.

Bik i Jarac u seksu

Bik i Jarac mogu imati vrlo kvalitetan seksualni život. Odlično se razumeju i slažu, i umeju da zadovolje potrebe i želje partnera, bilo da je muškarac Bik, a njegova partnerka Jarac, ili obrnuto. Ovo dvoje osećaju jaku privlačnost i povezanost i njihova veza može biti uspešna i dugotrajna, začinjena nezaboravnim trenucima u krevetu.

Muškarac Bik i žena Jarac

U vezi između muškarca Bika i žene rođene u znaku Jarca dominira senzualnost i praktičnost, a njihov odnos je stabilan i dugotrajan. Žena Jarac je tradicionalna i pouzdana, ali može delovati hladno i tvrdoglava je. Muškarcu Biku potrebno je više topline i bliskosti, pažnje i podrške, pa će im trebati malo vremena i truda da se usklade.

Žena Bik i muškarac Jarac

Kada se u vezi nađu žena rođena u znaku Bika i njen izabranik u astrološkom znaku Jarca, njihovim odnosom dominira senzualnost i neposrednost, i u velikoj meri su spremni na kompromise. Uzajamna pažnja i fokus na porodicu ono su što ovom paru daje stabilnost. Oboje su konzervativni i stabilni, prihvataju svoje različitosti i teže kompromisu.Jedino im tvrdoglavost može praviti probleme, ali uz dobru komunikaciju i razumevanje, prevazići će i taj izazov.

Zajednički život Bika i Jarca je obično harmoničan, ako savladaju nekoliko izazova – prvo probijanje leda, a zatim jurenje za karijerom. Tada mogu uživati u dugoj i srećnoj vezi. Zato je važno da se nauče međusobnom poštovanju i pronalaženju kompromisa.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs