Kako se slažu Bik i Ribe

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Bik i Ribe - Ljubavni horoskop

Šta se događa kada se spoje miran i stabilan Bik i praktična i jednostavna Riba? Kako izgleda njihova veza?

Kako se slažu Bik i Ribe?

Osobe rođene u znaku Ribe često su haotične i neuredne. Ni sopstvene stvari im nisu sređene, a tek u glavi, tu im vlada potpuni haos. Ovo može smetati stabilnom Biku, koji s obe noge čvrsto stoji na zemlji. Ribe često ne znaju šta žele. Kažu jedno, pa se predomisle i odaberu nešto sasvim drugo, pa Bik nikad ne zna na čemu je. On ceni jasnoću i postojanost, a Ribe su večito u svetu mašte, nestvarnog i nejasnoća. Tako Bik često rešava sve za oboje. Kako on voli ravnotežu i jasnoću, i zna tačno šta želi, on postaje mentor svom partneru u znaku Ribe i organizuje stvari za oboje. Ovo svakako nije idealan način.

Bik i Ribe u vezi

Oluja

Kada Riba počne da oseća da veza gubi početni šarm i romantiku, i da je Bik bespotrebno i preterano kritikuje, počinje da se brani. Na prvi pogled veoma osetljiva, Riba postaje vrlo nezgodna kad se naljuti. To može prouzrokovati pravu oluju. Riba se oseća kao da je Bik ne voli i pokušava da je izmeni i oblikuje po svojoj zamisli. Emotivnoj Ribi ovo zaista teško pada.

Zavisnost

Drugi važan problem jeste sklonost Bika da preuzme mentorstvo nad Ribom i rešava njene probleme, pa Riba postaje zavisna u ovom odnosu. To svakako nije dobro. Riba na taj način nikada ne nauči da se snalazi u stvarnom svetu i navikava se da ostane u svetu mašte. To će joj pričiniti velike probleme ako ikada okonča vezu sa Bikom. Tada praktično neće biti sposobna da se stara o sebi. Pored toga, pričinjava probleme i Biku – veza bi trebala biti uravnoteženi odnos ravnopravnih partnera. Ova zavisnost Ribe unosi nesklad između njih, što ne može imati pozitivan ishod. Bik počinje Ribu da doživljava kao teret koji vuče, a to mu nije potrebno. Kada pokuša da ovo reši na neki konstruktivan i racionalan način, Riba će verovatno imati neka suluda rešenja i time mu pokazati da nema čemu da se nada od tog odnosa.

Rešenje je u tome da Bik odustane od mentorstva i pokuša da Ribi pruži podršku bez toga da rešava probleme umesto nje. Urođeno strpljenje će mu u tome pomoći. Treba da shvati da to što Riba voli da sanjari i živi u mašti ne znači da je nesposobna za život. Njoj je samo potrebno malo vremena i usmeravanja. A Riba treba dase potrudi da nauči da stvari obavlja samostalno umesto da ih prepušta Biku. Treba da nauči da se u fantazijama ne može živeti, već da odredi šta joj je važno i bori se za to.

Obogaćivanje

Ako nauče da prevaziđu ove prepreke, njihov život može biti skladan. I Bik i Ribe su verni, duboko emotivni, i vezani jedno za drugo. Istovremeno, zahvaljujući međusobnim razlikama, imaju dosta toga da nauče jedno od drugog i time oboje obogate svoju ličnost. Neće im nikada biti dosadno. Oboje vole umetnost, imaju zajednička interesovanja i dobro se slažu. Imaju sve predispozicije da uživaju u lepoj ljubavnoj priči. To je svakako vredno truda sa obe strane.

Bik i Ribe u seksu

Već pri prvom susretu osetiće se jaka međusobna privlačnost između Bika i Ribe. Ovo dvoje su vrlo kompatibilni u sferi intimnosti. Seks između njih je strastven i intenzivan, sa mnogo nežnosti. Ovakvo slaganje u krevetu utiče i na sve druge aspekte veze i čini je stabilnijom. Bik i Riba jedno su drugom velika strast i podrška u svemu. Ovaj astrološki spoj ima sve predispozicije za sjajnu ljubavnu vezu.

Muškarac Bik i žena Riba

U vezi između muškarca Bika i žene u znaku Ribe postoje i pozitivne i negativne strane. Ona je prefinjena i iskrena, dok je on tvrdoglav i usmeren na ostvarenje svojih materijalnih ciljeva. U ovoj vezi, oboje se moraju više fokusirati na razumevanje i obostranu emocionalnu podršku. Ako ovoga nema u dovoljnoj meri, među njima će često dolaziti do nesporazuma i sukoba.

Žena Bik i muškarac Riba

U astrološkoj kombinaciji između žene Bika i muškarca Ribe izražena je emotivna strana odnosa. Oboje su strastveni, tvrdoglavi, ali i prilagodljivi. Ali imaju različite stilove, pa se može dogoditi da žena u znaku Bika deluje suviše hladno za svog osećajnog partnera u znaku Ribe. Senzualni, maštoviti i romantični, žena Bik i muškarac Riba se generalno dobro slažu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs