Kako se slažu Bik i Devica

Bik
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Osobe rođene u znaku Bika čvrsto stoje s obe noge na zemji. Bik je snažan i pouzdan, voli sve što je lepo, i čvrsto je vezan za materijalni svet. Kakve su još karakteristike ovog zemljanog znaka? Kakva je osoba Bik?
Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?

Bik i Devica - Ljubavni horoskop

I Bik i Devica su zemljani znaci. To znači, pre svega, praktičnost. Šta još karakteriše ovu astrološku kombinaciju?

Kako se slažu Bik i Devica?

Konzervativnost

Oba znaka su prilično konzervativna i spora. Nisu oduševljeni idejom da otkrivaju nove stvari, eksperimentišu ili rizikuju. Vole rutinu i mir i odbijaju to da menjaju. Pored toga, nikako ne vole da rizikuju sa ulaganjima i rasipaju novac. To ih čini neobično mirnim, dosadnim parom koji ima tendenciju da stagnira. Njih dvoje ne obožavaju akciju, ne idu mnogo nigde, kod njih sve teče polako i više vole da sve dobro promisle pre nego što delaju, a i tada se često predomisle u zadnji čas. S druge strane, upravo zahvaljujući tome, ovaj odnos ima tendenciju da bude trajan. Kad konačno odluče da budu zajedno, to ima težinu i trajaće dugo. Ali zato im treba sto godina pre nego što odluče da započnu vezu. Kada jednom do toga konačno dođe, njihova veza je nezaustavljiva.

Analiza i kritike

I Device i Bikovi su vredni, razboriti i racionalni. Retko se prepuštaju sanjarenju i po svojoj suštini su više materijalistički okrenuti. Devica ceni stabilnost i temeljnost Bika, dok njega očarava brzina i britkost Devicinog razmišljanja. Ovo dvoje imaju drugačiji način razmišljanja. Bikovi su flegmatični, i vole da se sve odvija pažljivo, sigurno, ali ni u čemu preterano. Device su izuzetno pedantne, analitične i fokusirane na detalje. Vole da sve analiziraju do tančina i paze da negde ne pogreše. Sklone su kriticizmu, ali teško podnose kada su kritike njima upućene. Bik dobro toleriše kritiku i ima puno strpljenja. Ali može se dogoditi da i njemu prekipi, a nositi se sa razjarenim Bikom je gotovo nemoguće. Oboje treba da nauče da ne shvataju stvari toliko ozbijno. Devica treba da nauči da prihvata kritike na svoj račun, a ujedno da ne preteruje sa kritikovanjem drugih. Bik, s druge strane, treba da nauči da konstruktivno odgovori na kritike, a ne samo da ih trpi dok ne izgubi strpljenje.

Udobnost

Device su izrazito ekonomične. To su uglavnom uravnotežene i pažljive osobe, koje ne trpe nered i lenjost. To se sasvim lepo uklapa sa ljubavlju Bika prema udobnosti i luksuzu. Devica veoma vodi računa o porodičnom domu i Bik to obožava. Nesporazumi mogu nastupiti oko upravljanja finansijama. Dok Devica čuva svaki dinar i kupuje samo neophodno u toj meri da se graniči sa škrtarenjem, Bik će lako potrošiti novac na luksuz i zadovoljstvo. Rešenje je razgovor, dogovor i kompromis. Bik ni inače nije rasipnik, a Devica mora naučiti da se opusti i ponekad potroši na nešto samo zarad zadovoljstva.

Druga opasnost u ovoj vezi leži u tome da Devica, koja voli sve da organizuje, uzme Bika potpuno pod svoje i organizuje mu život. Bik ni inače nije osoba od akcije, i ovako može postati previše lenj, pasivan i flegmatičan. Moraće da nauči dase tome odupre.

Bik i Devica u seksu

Kako su i Bik i Devica uvek čvrsto na zemlji i nisu skloni uzletima, pa ni strasti i požudi, i njihov seksualni život biće više zasnovan na mentalnom i fizičkom nivou. Bik je daleko strastveniji od Device i ako uspe da i nju opusti i nauči je da se prepusti, ovo dvoje će uživati u kvalitetnim trenucima u spavaćoj sobi.

Muškarac Bik i žena Devica

Kako je žena Devica sklona preteranom kritikovanju, a muškarcu u znaku Bika često fali istrajnost i doslednost, oni mogu prilično nervirati jedno drugo. Nije im lako da prave kompromise. Oboje su domišljati i oštroumni, pa im to može pomoći da razumeju i prevaziđu brojne probleme. U seksu, Devici je potrebna romantika i nežnost, dok Bik voli senzualnost i fizički kontakt. U zajednici će im trebati analitički i praktični pristup, moraće naporno da rade kako bi im odnos bio uravnotežen i harmoničan, bez previše sukoba.

Žena Bik i muškarac Devica

Žena Bik i muškarac Devica fokusirani su na zajedničke ciljeve, fleksibilni i prilagodljivi. On je iskren i odan, ali i veoma oprezan i teško poklanja poverenje. Kod žene Bika ceniće ženstvenost, duhovitost i inteligenciju. Ona je predana i to ovom paru daje dodatnu stabilnost- Problem im može predstavljati preterani kriticizam muškarca Device i netolerantnost njegove izabranice u znaku Bika. Dobra komunikacija će im pomoći da reše sve nesuglasice.

Ako oboje rade na svom odnosu i prevazilaze izazove zajedno, odnos Bika i Device može biti jedno trajno i stabilno zajedništvo.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs