Kako se slažu Jarac i Ribe

Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Jarac i Ribe - Ljubavni horoskop

Strogi, konzervativni i čisto racionalni Jarac, koji nerado pokazuje osećanja, zaljubio se u nekoga ko živi emocije, nežnu i osetljivu Ribu, koja često nestaje u bogatom svetu mašte. Mogu li ovo dvoje zajedno? Kako izgleda njihova veza?

Kako se slažu Jarac i Ribe?

Dominacija

Jarac je u ovoj vezi bez sumnje dominantan.To je i logično s obzirom na to da je Riba pomalo izgubljena u stvarnom svetu i ne može se porediti sa praktičnim Jarcem. Tu su i česte promene raspoloženja, pa je prirodno što Jarac preuzima vođstvo. I Ribi to ne smeta i ne buni se. Sve dok Jarac ne počne da se ponaša despotski i zanemaruje potrebe Ribe. Tada će se ona i te kako pobuniti, a Jarac će otkriti da i miroljubivi mogu da isuku kandže.

Jarac i Ribe u vezi

Hladnoća

Najveća razlika između njih dvoje jeste u tome što se Jarac ustručava da izrazi svoja osećanja, a kod Ribe se ona prelivaju. Jarac izgleda kao ledena stena, ne pokazuje ništa, i trudi se da ljubav pokazuje delima, a ne rečima. Za to vreme, Riba pati jer se oseća nevoljeno. Ako se njih dvoje ne poznaju dobro, neće shvatiti da se duboke emocije kriju ispod maske. Riba se zbog toga oseća neželjeno i nevoljeno i u očaju može potražiti utehu u naručju nekog drugog. To bi Jarca izuzetno pogodilo, jer je za njega odanost i poverenje osnova veze. Rešenje? Jarac treba da nauči da izražava osećanja prema Ribi i govori o njima, kao i da priredi poneki romantični gest. Riba, s druge strane, treba da nauči da se nosi sa problemima i da otvoreno komunicira i kaže kad joj nešto smeta umesto da pati u tišini. Ribi mogu zastrašujuće delovati Jarčevi logični i racionalni argumenti, sli isto tako, oni sugerišu i da bi Jarac shvatio njene argumente i uzeo ih za ozbiljno. Za o

vaj par je važno da sukobe i probleme rešavaju direktno i bez odlaganja.

Karijerizam

Jarac je karijerista i ovde leži opasnost da se potpuno preda poslu i građenju karijere, radi po ceo dan i posao nosi kući, zanemarujući podoicu i partnera. Riba neće biti zadovoljna, a Jarcu neće biti jasno šta mu se zamera kad vredno radi da bi obezbedio porodicu. U suštini, on žudi za divljenjem koje bi stekao sopstvenim trudom. Na Ribi je da to otkrije i nauči da hvali Jarca i divi mu se. Ona može da nauči Jarca da život nije samo teški rad, već da treba i da se opusti, obrati pažnju na emocije i zaviri u svet mašte, koji će mu se dopasti.

Finansije

Kako je Jarac odgovorniji i bolje upravlja finansijama, kućni budžet biće njegovo zaduženje. Trudiće se da ga uvećava i održava, čuvajući uvek rezerve za svaki slučaj. Ribi to neće smetati, premda će je veoma obradovati ako Jarac ponekad izdvoji nešto novca da je obraduje.

Pouzdanost

Mirnoj i tihoj Ribi potreban je neko u koga se može potpuno pouzdati i ko će uvek održati obećanje. Upravo takav je Jarac. Na njega se uvek može osloniti, bilo šta mu poveriti i na njega uvek računati.

Jarac i Ribe u seksu

Između ovog zemljanog i vodenog znaka strast je veoma izražena. Već pri prvom susretu osetiće vrlo jaku privlačnost. Seksualna kompatibilnost ovog spoja je odlična, i jedno će drugom ostvariti sve fantazije i želje.

Muškarac Jarac i žena Riba

Kako bi ostvarili dugotrajnu vezu, muškarac Jarac i njegova partnerka u znaku Ribe moraće dase potrude da se prilagode jedno drugom. Stabilni Jarac zahteva stabilnost i od partnerke, dok je njoj fokus na emocijama, romantici i mašti, što njihovu vezu čini neuravnoteženom. Da bi prevazišli izazove, trebaće im dosta truda i kompromisa.

Žena Jarac i muškarac Riba

Veza između žene Jarca i muškarca Ribe u početku je vrlo strastvena, intenzivna i dinamična. Prvobitni sklad vremenom se narušava zbog sukoba oko njegove promenljivosti i neorganizovanosti. U ovom odnosu vremenom nestaje strpljenje i postaje sve teže nalaziti i održavati kompromise.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs