Kako se slažu Devica i Jarac

Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?
Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Devica i Jarac - Ljubavni horoskop

Oboje racionalni, pouzdani, rezervisani, ambiciozni, organizovani – ovo dvoje su se jednostavno našli. Kako će se dvoje tako sličnih uklopiti i kako izgleda njihov odnos?

Kako se slažu Devica i Jarac?

Stabilnost

Stabilnost je drugo ime za njihov zajednički život. Oboje sasvim racionalni, čvrsto uzemljeni u stvarnosti, i Devica i Jarac čeznu za stabilnošću. Nisu sklini nikakvom besmislenom sanjarenju niti nerealnim ciljevima. Oni znaju gde im je mesto i šta tačno žele da postignu. Naporno i predano rade na svojim ciljevima, bez ikakvog čekanja na čudo. Znaju da se za sve što žele moraju potruditi. Ambiciozni su i odlučni. Upućeni su u finansije i racionalno njima barataju. Rođene aksete i štedljivci, retko upadaju u probleme sa finansijama.

Devica i Jarac u vezi

Kritika

Naravno, svako ko zna išta o Devici, zna da je sklonost kriticizmu njena glavna odlika. Ona neselektivno ocenjuje i kritikuje sve osim sebe i nikada ničim nije potpuno zadovoljna. I Jarac je na to osetljiv. On se neće naljutiti kao neki drugi znakovi zodijaka, ali će ga Devicina kritičnost duboko deprimirati. Jarac je ambiciozan i čezne za potvrdom i priznanjem drugih. Njemu je potrebno da mu partner pokazuje naklonost i ukazuje podršku svojim delima. A u ovom odnosu, onaj ko bi trebalo da mu je najbliži i najveća podrška, zanemaruje ove njegove potrebe i stalno ga podseća na sve, pa i najmanje greške. Oseća se nevoljeno i kao da se ne dopada Devici. Priličn zatvoren, on samo tiho pati. Devica mora ovo da razume i da smanji svoju kritičnost ili kritike preinači u konstruktivne predloge i sugestije.Takođe, ne treba da zaboravi da redovno hvali Jarca i slavi njegove rezultate. Jarac, zauzva+rat, treba da nauči da otvoreno komunicira, da se potrudi da shvati partnera, n

auči da prihvati kritiku i zajedno s partnerom radi na poboljšanju tamo gde je potrebno.

Hladnoća

S druge strane, Devica će se verovatno boriti sa Jarčevom hladnoćom. On nije sklon izražavanju emocija. Ljubav uglavnom ne pokazuje dodirom niti rečima, već delima. Ovo može zbuniti Devicu. Dobro bi bilo da razgovaraju o tome kako svako od njih pokazuje ljubav, kao i na koji način želi da mu osećanja budu pokazana.

Odanost

Ako se ovaj par po bilo čemu posebno ističe, onda je to njihova odanost. Oboje imaju ambiciozne ciljeve na poju karijere, ali apsolutno verni, i Devica i Jarac će uvek stati uz svog partnera i biti mu zaštitnik, podrška, i pomoć. Velika su podrška jedno drugom i veza im je izuzetno važna.

Imaju nivo

Ovo se verovatno i ne može drugačije reći, nego da ovaj par drži do određenog nivoa. Nisu preterano strastveni, ne bacaju se vatreno i nepromišljeno ni u šta, i sve može da sačeka dobar trenutak. Uvek se ponašaju kulturno, vodeći računa da ne načine ništa što bi bilo društveno neprihvatljivo. Oni imaju svoj stil, mogu da cene lepe stvari, i nikada ih nećete videti nedoterane i neuredne. Međutim, nisu skloni rasipanju, cene zarađeni novac i ne troše nepotrebno. Ipak, neka mala „beskorisna“ a lepa stvar s vremena na vreme ne škodi, pa ako će oboma doneti zadovoljstvo, što da ne?

Samo da ljubav ne nestane

Ono na šta Devica i Jarac treba da pripaze jeste da, dok se strastveno posvećuju poslu i građenju karijere, ne zaborave da posvete vreme jedno drugom i negovanju svog odnosa, kako ambicija ne bi istisnula ljubav iz veze. Ne bi trebalo da zaborave da se jednostavno opuste i uživaju u prisustvu i blizini partnera, da zajedno zastanu i uživaju u svojoj vezi umesto da samo jure za ciljevima.

Devica i Jarac u seksu

Kao i u svim drugim aspektima, Devica i Jarac odlično se slažu i u seksu. Kako su oboje tradicionalni i maju slične želje, njihova interesovanja se poklapaju i sve potrebe za intimnošću biće oboma zadovoljene. Verni i odani, u ovoj vezi osećaće se sigurno i moći će da se potpuno opuste. Bilo da je on Devica, a ona Jarac, ili da je žena Devica, a njen partner u znaku Jarca, seksualno poklapanje ove astrološke kombinacije je savršeno.

Muškarac Devica i žena Jarac

Disciplinovan i šarmantan, muškarac Devica je u ljubavi predan i odan. Traži pouzdanu partnerku, kakva je upravo žena Jarac. Oboje ambiciozni i orijentisani na karijeru, oboje su ozbiljni i suptilni, i teže stabilnosti u vezi. Njihov odnos obično je konzervativan i ispunjen obostranim poštovanjem. Ako u odnosu nedostaje fleksibilnosti i odlučnosti, može biti ispunjen nestrpljenjem i nesigurnošću. Bitno je da izbegavaju nametanje krivice i sebičnost kako bi izgradili kvalitetan odnos.

Žena Devica i muškarac Jarac

Kvalitet veze između žene rođene u znaku Device i muškarca u znaku Jarca ogleda se u zajedničkim stavovima i težnji da ostvare stabilan i uravnotežen odnos. Žena Devica u ovoj vezi mora voditi računa da ne preteruje sa kriticizmom, tako će se izbeći mnogi sukobi i napetost. U ovoj astrološkoj kombinaciji važna je otvorena komunikacija i određivanje zajedničkih ciljeva kako bi partneri trajno održavali bliskost.

Veza između ova dva znaka vrlo retko bude prekinuta, a u mnogim slučajevima bude krunisana brakom. U tom slučaju, Devica i Jarac formiraju skladne porodične odnose i uspešne zajedničke projekte.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs