Kako se slažu Škorpija i Jarac

Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?
Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Škorpija i Jarac - Ljubavni horoskop

Moćna, intuitivna i manipulativna Škorpija, u isto vreme i verna, predana i požrtvovana za partnera, i sa druge strane, strogi asketa i karijerista Jarac. Mogu li se ovo dvoje razumeti? Kako izgleda njihova veza?

Kako se slažu Škorpija i Jarac?

Kuća

Dom je važan koncept za oboje. Oboje su porodični tipovi i dobro se razumeju, žele da izgrade kvalitetnu i prijatnu bazu. Slažu se i po pitanju finansija. Oboje vole čist račun, sve plaćeno, podmireno, sređeno i jasno. Mrze ideju duga ili zabune po pitanju novca. Jarac će uvek čuvati rezerve za svaki slučaj i crnu budućnost, koju u svom pesimizmu stalno predviđa. A ni Škorpiji ovaj koncept nije stran.

Škorpija i Jarac u vezi

Karijerizam

Jarac je poznati karijerista zodijaka. Žudi za priznanjem i slavom, ali zna da za to prvo treba dobro da se potrudi. Rado se bavi teškim poslom, često radi prekovremeno i nosi posao kući. Ovo Škorpiji smeta. Po prirodi posesivna, ona voli da je partner kraj nje i smeta joj što je Jarac zapostavlja zbog posla i mnogo je odsutan. Ovde je rešenje kompromis. Trebalo bi da razgovara sa Jarcem, iznoseći smirene i racionalne argumente. Treba da nađu zajedničko rešenje oko kog će se složiti – kako da iskombinuju karijeru i želju za zajedničkim vremenom. Intuitivna Škorpija shvatiće da iza svega toga stoji Jarčeva potreba za priznanjem i pohvalom i počeće da ga hvali i pokazuje mu koliko ceni i poštuje njegov rud.

Poverenje

Vernost i poverenje izuzetno su važni za oboje. oboma im je bitna duboka emocionalna povezanost. Jarac na prvi pogled može delovati kao santa leda ili robot bez emocija, nasuprot Škorpiji, koja je oličenje kipućih emocija i ima želju za kontrolom nad partnerom. Ali u osnovi, ispod suprotnih spoljašnjosti nalaze se isti motivi. Oboje su krajnje verni i odani, kod njih nema reči o ljubomori i neverstvu. Ako prodru u suštinu, ispod svojih oklopa, ovo dvoje mogu ostvariti neobično jaku i kvalitetnu vezu. Trebaće im dosta vremena da je izgrade, ali kad u tome uspeju, biće čvrsta i trajna.

Manipulativnost

Jarac je možda jedini znak zodijaka koji može ugasiti Škorpijinu sklonost da manipuliše i kontroliše partnera. Jarac je izuzetno jak, potpuno krut i neprilagodljiv, ali je zato nemoguće manipulisati ga i kontrolisati. Suptilna Škorpijina taktika ovde udara u zid i jasno je da neće raditi. Naravno, jednostavna i otvorena komunikacija je idealna. Treba da nauče da otvoreno razgovaraju jedno sa drugim o svemu. Škorpijina ružna osobina da pamti sve loše pa se onda sveti neće funkcionisati sa Jarcem koji poštuje samo fer plej.

Emocije

Škorpija sa svojim dubokim emocijama može biti suviše intenzivna za uzdržanog Jarca. Škorpija je puna burnih osećanja, toplih, ali i ljubomore, osvetoljubivosti, i čitave skale emocija. Rešenje je u poštovanju, razumevanju partnera i otvorenoj komunikaciji.

Ako Jarac bude imao razumevanja za Škorpijin intenzitet, a Škorpija nauči da obuzda emocije i odustane od manipulacije, onda će i ona Jarcu doneti spoznaju dubokih emocija. Ako uspeju u svemu tome i ostanu zajedno, usostaviće srećnu vezu i porodicu.

Škorpija i Jarac u seksu

Škorpiji i Jarcu biće potrebno izvesno vreme da postignu seksualno slaganje. Tradicionalan i zatvoreni Jarac neće biti dovoljno otvoren da zadovolji sve fantazije erotične Škorpije. Vremenom će rezervisani Jarac ipak naučiti da se opusti sa strastvenom Škorpijom i njihov seksualni život će tada biti odličan.

Muškarac Škorpija i žena Jarac

Praktična žena Jarac i intuitivni muškarac Škorpija biće kompatibilni na mnogim poljima, ali će njihova veza morati da prođe i kroz mnoge izazove. Škorpiji je potrebna romantika i strast u vezi, dok je žena Jarac suviše rezervisana i usmerena na karijeru. Ono što je dobra strana ove koombinacije jeste njihova usmerenost na praktične ciljeve. Njihove energije nikada nisu do kraja usklađene, pa je odnos često neuravnotežen.

Žena Škorpija i muškarac Jarac

Žena Škorpija i muškarac u znaku Jarca bolji su prijatelji ili saradnici nego ljubavni par. U ljubavi će naići na brojne izazove , koji će zahtevati dosta odricanja i obostranog zalaganja. Jarac često nije dovoljno prilagodljiv za energičnu ženu Škorpiju koja odlučno ide ka svojim ciljevima. Skladno funkcionisanje ovog para mogu remetiti različite želje i pristupi, ali uz dosta truda ova veza može opstati.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs