Kako se slažu Jarac i Jarac

Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?
Jarac
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Ako u svom okruženju imate osobu koja deluje mudro, uvek smireno, ne radi ništa bez unapred osmišljenog plana, vrlo je verovatno da je rođena u znaku Jarca. Šta još karakteriše Jarca?

Jarac i Jarac - Ljubavni horoskop

Jarac je praktičan i strog, asketa, koji vredno radi, ali samo ono što smatra korisnim. Karijerista je i ledena kraljica. Ali, šta se događa kada se dve ledene kraljice spoje? Da li će to biti borba rogova? Kako izgleda veza dva Jarca?

Kako se slažu Jarac i Jarac?

Jarac okolinu drži na rastojanju i ima zaštitni zid izgrađen oko sebe. Zato će zajedničko putovanje dva Jarca biti dugo i sporo. Da bi pustio nekoga da mu se približi, Jarcu je potrebno da ga dobro poznaje i veruje mu. Zato se njihova veza rađa polako, i sporo napreduje, ali kad se jednom stvori, jaka je i trajna. Neverstvo ne postoji ni kao pojam u vezi dva Jarca i oni znaju da se u svemu mogu uzdati i osloniti na partnera.

Jarac i Jarac u vezi

Gard

Jarac najčešće slabo izražava osećanja. Kao što štedi novac, štedi i emocije. Pa, ako se dva Jarca nađu u vezi, moraju ovoga biti svesni – samo oni znaju koliko su njihova osećanja duboka i topla, iako su spolja hladni. Ali, trebalo bi da se potrude da izraze osećanja kako bi partner znao šta osećaju i osećao se voljeno. Jer, ako ne paze na to, može se dogoditi da se jedno od njih ili oboje osećaju nevoljeno. Svima je potreban topli zagrljaj i reči iskrene ljubavi, pa i Jaru. To ne bi smeli da zaborave.

Karijerizam

Najveća opasnost za vezu dva Jarca leži u njihovoj strogosti i podvižništvu. Skloni su da se potpuno predaju radu na izgradnji svoje karijere, toliko da vezu potpuno zanemare i onda žive rame uz rame kao kolege sa posla. Jarac žudi za priznanjem i želi da ga zasluži teškim i svrsishodnim radom. To ima svoju dobru stranu, ali treba da paze da ne preteraju. Takođe, ni partneru ne treba da dozvole da pretera. Imaće i tendenciju da se upoređuju i vide ko je bolji. Ali, odnos ne funkcioniše tako. Jarčevi ne bi smeli da zaborave da se u vezi radi, pre svega, o ljubavi, bliskosti i zajedničkom vremenu, samo za njih dvoje.

Borba

Jarac je izuzetno organizvan znak. Voli da sve bude sređeno i organizovano prema njegovom sistemu. Oko toga bi trebalo da se slože, zar ne? Međutim, problem je u tome što nemaju svi Jarčevi iste sisteme, već svako ima svoj, drugačiji. A kako je Jarac izuzetno konzervativan, svako od njih odbija da promeni svoje ustaljene navike, pa se njihova veza pretvara u borbu za dominaciju. Svako će nastojati da uredi domaćinstvo i zajednički život po svom, na šta drugi neće nikako pristajati. Idealno rešenje bi bilo da partneri podele sfere uticaja – svako će moći da primeni svoj sistem na svojoj teritoriji. Jarci se uvek zalažu za fer-plej i ne žele da jedan partner u vezi bude dominantniji od drugog. Ono u čemu se još odlično slažu, to je pitanje finansija – oboje su štedljivi i ne kupuju ništa bespotrebno. Njihov dom najčešće je minimalistički uređen, samo sa neophodnim stvarima. Ali ne bi trebali zaboraviti da povremena kupovina nečeg lepog iz zadovoljstva nije bacanje para, već uživanje.

Zajedništvo

Ono što može pomoći opstanku veze dva Jarca jeste pronalaženje nekog zajedničkog hobija ili aktivnosti u kojoj oboje uživaju. Ovo će sprečiti međusobno udaljavanje i hlađenje odnosa. Pomoći će im da nauče da uživaju u životu i optimističnije gledaju na stvari, kao i da se povremeno odmore od napornog rada. Malo zabave i opuštanja doneće najveći doprinos ovoj vezi.

Jarac i Jarac u seksu

Jarac ima tradicionalni pristup seksu, i niko ga neće bolje razumeti nego drugi Jarac. S obzirom na to koliko im je intimnosti oboma potrebno i šta u krevetu vole, njihov seks će biti kvalitetan i zadovoljavajući za oboje. Vreme radi za njih, pa što su duže u vezi, i seks će im postajati bolji.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs