Kako se slažu Škorpija i Škorpija

Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?
Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?

Škorpija i Škorpija - Ljubavni horoskop

Odnos dve Škorpije može se opisati kao „crno ili belo“. Ili je apsolutno fantastičan ili užasan. Sredine nema. Oni će se ili uništiti međusobno, ili će imati takvu vezu da će im svi zavideti. Sigurno je samo jedno – ni on ni ona, a ni njihovo okruženje, ovu vezu neće zaboraviti.

Kako se slažu Škorpija i Škorpija?

Strast

Reč koja najbolje opisuje vezu dve Škorpije, bilo da je svetla ili mračna, jeste strast. Ali ova strast uvek može poprimiti suprotne oblike – predanost ili posesivnost, odanost ili ljubomora, intenzivna ljubav ili surova manipulacija. Na koju stranu će prevagnuti? Sve zavisi od toga koliko su partneri vešti u komunikaciji i u kojoj meri umeju da kontrolišu svoje emocije.

Škorpija i Škorpija u vezi

Posvećenost

Škorpije su verne i istrajne u svojoj ljubavi. Kada nekoga vole, vole ga svim srcem. Štitiće ga svojim životom ako treba, stajaće iza njega kao podrška iz senke, ili će ga mirno pratiti i na kraj sveta ako treba. Izuzetno su intenzivni u svojoj ljubavi i za njih veza predstavlja potpunu povezanost između dvoje ljudi. U dubini duše, oni čeznu za čvrstom vezom bez ikakvih trikova, tajni ili ičega skrivenog. Ali oni retko otkrivaju sve karte jer znaju da to strateški nije pametno.

Manipulacija

Čitav njihov odnos često podseća na stratešku igru. Škorpije imaju tendenciju da budu posesivne i da žele da poseduju partnera. Žele da ga kontrolišu i apsolutno osvoje, To ih sve čini manipulativnim i sklonim da vladaju iz senke. Najsrećniji su kada mogu da iz pozadine vuku konce. Suživot dve Škorpije, ako ništa ne preduzmu po tom pitanju, može se pretvoriti u brutalnu borbu za moć. Posesivni prema svojim voljenima, pokušaće da poseduju partnera i da ga kontrolišu. U ekstremnim slučajevima, može doći do svakodnevnog rata, punog emocionalnih ucena, otrovnih reči, pa čak i fizičkog nasilja. Toliko su strastveni da se i u ratu potpuno predaju i mogu se izgubiti. Tada će oboje tražiti bekstvo iz ovog odnosa, a tada su skloni poročnim razonodama.

Ljubomora

Kako su Škorpije posesivne i verne, one su i veoma ljubomorne. I zato što su erotični znak, kome je seksualnost prioritet, one uvek sumnjaju i u partnera. A kada nisu sigurne i ne veruju partneru, pretvaraju se u bombardere. Ono što treba da nauče jeste da se ponašaju kao zrele, odrasle osobe.

Svi opisani problemi odnose se na tamnu stranu odnosa dve Škorpije. I sve se to događa ako muškarac Škorpija i žena Škorpija ne mogu da kontrolišu svoje emocije i da se ponašaju zrelo.

Kako sve to preokrenuti na svetliju stranu odnosa? Pre svega, Škorpije moraju naučiti da ukrote svoj ego i upravljaju emocijama. Treba da shvate da veza nije borba za nadmoć već da se radi o uzajamnom poštovanju. Kada ovo prepoznaju i imaju na umu, radiće na svom odnosu i on će se kretati u dobrom smeru. Od ključne je važnosti da nauče otvoreno da komuniciraju međusobno. Trebalo bi da budu iskreni, ne kriju ništa jedno od drugog i otvoreno razgovaraju o svakom problemu i zajednički ga reše. Što se tiče borbe za dominaciju, najbolje bi bilo da partneri podele sfere uticaja i dogovore se ko je zadužen za koju oblast. Tako će oboje imati apsolutnu dominaciju u određenim sferama i sprečiće brojne sukobe.

Čvrsta veza

Ako uspeju dasavladaju ove izazove, veza dve Škorpije biće izuzetno jaka i uspešna. Postaće sjajan tandem, kji će se podržavati na sve moguće načine. Slediće svoje ciljeve, a u isto vreme imaće partnera koji će čvrsto stajati uz njih da pruži podršku i zaštitu.

Škorpija i Škorpija u seksu

Seksualno slaganje kakvo postoji između dve erotične Škorpije malo koji drugi par zodijaka može postići.Dvoje pripadnika ovog najseksualnijeg znaka imaju intenzivan i strastven seks sa mnogo emocija. Oboje imaju želja i fantazija na pretek, a kako su intuitivno povezani, lako će ih jedno drugom ispuniti. Teško mogu da kontrolišu strasti, pa kada se probude, ne biraju ni veme ni mesto. Ovo je često fatalna i doživotna ljubav, jer ako pozitivno usmere energiju, Škorpije stvaraju tako čvrstu vezu da jedno bez drugog ne mogu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs