Kako se slažu Škorpija i Ribe

Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Škorpija i Ribe - Ljubavni horoskop

Osetljive i emocionalne Ribe, izgubljene u fantaziji susreću Škorpiju, misterioznu, dubokih osećanja, uzavrelih emocija, sa željom za predanošću i dubokom povezanošću u vezi. Ovo su možda dva najemotivnija znaka zodijaka. Kako će to funkcionisati? Kako izgleda njihova veza?

Kako se slažu Škorpija i Ribe?

Emocije

I za Ribe i za Škorpiju sve je emocija. Svet gledaju kroz emocije. Pošto su oboje takvi, savršeno će razumeti duboku dušu partnera i njegove emocionalne potrebe. Misteriozni, tajanstveni i nedokučivi, napokon su našli nekoga ko razume njihovu želju za intimnim i emocionalnim iskustvima.Jedini problem koji može zbog toga nastati jeste da budu previše zagledani u emocije, toliko da zaborave na stvarnost. Riba zazire od stvarnog svet i beži u sanjarenje, a poziva i Škorpiju da joj se pridruži. Ako Škorpija nije oprezna, može se dogoditi da se oboje potpuno odlepe od stvarnog sveta. Ali odnos se ne može graditi samo na emocijama. Ovo njih dvoje treba da shvate, a na Škorpiji je da Ribu prizove u stvarni svet i podstakne da reši praktičnu stranu stvari.

Škorpija i Ribe u vezi

Dominacija

U ovom odnosu, Škorpija ima dominantnu ulogu. Riba je podržava i sledi. Škorpiji to odgovara, jer je sklona kontrolisanju svega. Riba joj u tome ne staje na put, nema tendenciju da se prepire sa njom ili spori oko njenih odluka.

Snovi

Škorpija ima jednu neverovatnu osobinu, a to je da je zaštitnički nastrojena i učiniće sve za osobu koju voli. Tako da će Riba u Škorpiji konačno naći nekoga ko će joj pomoći da ispuni snove. Sposobna Škorpija kreće u akciju i ostvaruje ih.

Pouzdanost

Kamen spoticanja u ovoj vezi jeste nepouzdanost i neodgovornost Ribe. Kako previše vremena provodi u svetu mašte, sklona je da zaboravi stvarni svet i probleme. Tako se često može dogoditi da daju pogrešne, nepouzdane informacije partneru, ili da zaborave na svoja obećanja. To je za Škorpiju neoprostivo. Njoj je u vezi potrebno apsolutno poverenje. Onog časa kad oseti da je partner laže ili da se na njega ne može osloniti, da može biti izneverena ili ugrožena, postaje razdražena i ljuta. To shvata kao lični napad i izdaju i počinje planiranje osvete. Škorpija pažljivo pamti sve nepravde, izdaje i povrede i sveti se kad dođe pravi čas. Osetljiva Riba neće imati nikakve šanse da podnese takav udarac. Ako Škorpija pokuša silom da se izbori sa ovakvim osobinama Ribe, Riba će pobeći u svoju maštu, gde je niko ne može slediti i sve će biti još gore. Jedino rešenje jeste iskreni i otvoreni razgovor o svemu. I izgradnja poverenja. Škorpija mora verovati Ribi da

je neće izdati, niti prevariti, i da će zaista ispuniti svoja obećanja, a Riba treba da bude svesna koliko je sve ovo važno za Škorpiju i da se potrudi da se ponaša kao pouzdana osoba na koju se može osloniti.

Škorpija i Ribe u seksu

Seksualni život ovog para vrlo je bogat, zasnovan na nežnosti i dubokoj emocionalnoj povezanosti, što je za oboje suštinska potreba. Oni čak uživaju i samo u prisustvu partnera, dovoljno im je da samo budu zajedno i nije im problem ako uveče ne izlaze, već ostaju jedno sa drugim kod kuće i maze se. Škorpija treba da pazi na početku veze da svojom strastvenošću ne uplaši nežnu Ribu. Ribe su prilično stidljive i treba im vremena da se malo opuste. Dok je Škorpija u zodijaku povezana sa erotizmom i seksom, Ribi je prvo potrebno da dobro upozna partnera i potpuno mu veruje.

Muškarac Škorpija i žena Riba

Dinamični i mistični muškarac Škorpija i nežna, osećajna Riba savršeno se dopunjuju. Međutim, njihove želje se mogu razlikovati, pa dok je on više okrenut materijalnom, njegovoj partnerki je fokus na emocijama. Ona je osetljiva i ranjiva, dok on može biti uviše posesivan i dominantan.Za harmoničan odnos biće neophodno da muškarac Škorpija svoju grubu prirodu i posesivnost drži pod kontrolom. U protivnom, mogu se očekivati brojni sukobi u vezi.

Žena Škorpija i muškarac Riba

U vezi između žene u znaku Škorpije i muškarca Ribe dominira intenzivna strast i predanost. Muškarac rođen u znaku Ribe osećajan je i nežan i sa partnerkom formira jaku duhovnu vezu. Maštovit, ali psihički osetljiv, on ima potrebu da se redovno povlači u svoj svet mašte. Žena Škorpija je dominantna i uporna, a njihova veza je puna magnetizma, srasti i duboke povezanosti. Važno je da Škorpija nauči da svoju posesivnost drži pod kontrolom kako ne bi narušila harmoniju u odnosu.

Veza između Škorpije i Ribe ima puno potencijala. Ako prevladaju Ribinu tendenciju da se gubi u svetu mašte zanemarujući realnost, ovo dvoje imaju izgleda da izgrade vezu koja će biti apsolutno fantastična.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs