Kako se slažu Ribe i Ribe

Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Ribe i Ribe - Ljubavni horoskop

Emocionalne, nežne i osetljive Ribe, često izgubljene u svojoj bujnoj mašti. Ribe čeznu za vezom iz bajke. Zajednički život dve Ribe upravo će to i biti, netipičan, kao iz knjige – ali hoće li to biti prelepa bajka ili horor, zavisi od toga koliko dobar odnos uspeju da izgrade.

Kako se slažu Riba i Riba?

Zajednički beg

Kada se dve Ribe sretnu i zaljube, žele da pobegnu daleko od svega i svih i kriju se u svojim divnim snovima. Odsecaju se od okoline i beže od svega što bi moglo pokvariti njihovu idilu, daleko od surove stvarnosti. Ali, treba biti oprezan. Ako to zaista učine i odseku se od okoline, izgubiće mogućnost da se povremeno dvoje jedno od drugog, što je svakoj vezi neophodno. Njihova veza je jaka, ali i krhka, i ako naiđe na probleme, raspršiće se.

Riba i Riba u vezi

Svako po dve ličnosti

Ribe imaju dvostruko lice. U jednom trenutku ljubazne, dobre i nežne, ni mrava ne bi zgazile, a već u drugom, depresivne, cinične i ujedaju. Ove nagle promene raspoloženja tipične su za Ribe, ali ako se negativne faze ciklično ponavljaju i poklapaju vremenski kod oboje, zgaziće jedno drugo. kako su nežni i osetljivi, ovo će im teško pasti.

Komunikacija

Osnovna stvar koju Ribe treba da nauče jeste da komuniciraju jedno sa drugim. One imaju tendenciju da se izbegavaju razgovor, a onda se zapetljaju u raspravi. To sve mnogo otežava. Ako Ribe nauče dobro da razgovaraju jedno s drugim i sve probleme odmah rešavaju umesto da čekaju da se problemi nakupe i onda izazovu histerični napad, već su pobedile. Ribe imaju problema da razgovaraju o osećanjima pa će najbolje biti da zajedno to počnu da uče i podržavaju se međusobno na tom putu.

Izlaz

Ribe imaju sklonost ka bežanju iz bilo kakve neprijatne situacije. Najčešće se gube u sopstvenoj fantaziji, koja je ružičasta i daleko lepša od surove realnosti. Ali, ako to čine često i puno, to predstavlja problem za vezu. Otkriće da praktično i ne žive zajedno, već jedno kraj drugog, svako uronjen u svoje snove. I to je šteta, jer će se među njima stvoriti jaz i uništiti emotivnu vezu koja je veoma važna za oboje. Ribe jednostavno moraju naučiti da savladavaju izazove u realnosti umesto da beže u maštu. Nema svrhe da jadikuju i žale se i samo pričaju o problemima, već moraju da se late rešavanja.

Usrećiti partnera

Divna osobina Riba je to što one žele da partnera učine srećnim. Učiniće mnogo za njega, štitiće ga svim silama, i braniti ako ga neko napadne. Jedino treba da paze da se njihov odnos ne pretvori u monotonu, sivu zonu, gde niko ne preuzima inicijativu, već čeka partnera da to učini. Treba biti oprezan zbog lenjosti koja se može pojaviti u vezi. S druge strane, dobro je to što su Ribe prilagodljive i fleksibilne, nemaju problema sa kompromisima.

Kreativnost

Ribe su vrlo kreativne, imaju bujnu maštu i puno ideja. Satima mogu razgovarati o idejama, teorijama i planovima. Sa realizacijom, već, ide malo teže. Jedan od partnera mora biti malo dominantniji i preduzimljiviji kako ne bi oboje upali u letargiju, ne preduzimajući ništa.

Riba i Riba u seksu

Za Ribe su bliskost i nežnost važnije od samog seksualnog čina. Odlično se razumeju i nastoje da zadovolje partnera. Sve maštarije i fantazije će ostvariti zajedno, što njihov seksualni život čini uzbudljivim i kvalitetnim.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs