Kako se slažu Ovan i Ribe

Ovan
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Ovan je jedan od tri vatrena horoskopska znaka, pa ga kao i druga dva, Lava i Strelca, karakteriše izobilje životne energije. Koje su još karakteristike Ovna? Kakve su osobe rođene u ovom horoskopskom znaku?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Ovan i Ribe - Ljubavni horoskop

Ovan je energičan, brz i plah. Živi ovde i sada, potpuno uronjen u stvarnost. Ribe su, s druge strane, osetljive, stidljive, i sklone da žive u svojim bogatim zamišljenim svetovima. Pa mogu li onda ovo dvoje da budu kompatibilni?

Kako se slažu Ovan i Ribe?

Rivali

Ovan može biti pomalo šokantan za Ribe. One su navikle da žive mirno, povučeno, u svom svetu koji je izvan realnosti i dosta lepši od nje. Odjednom, u njihov život upada neko bučan i samouveren, ko potpuno živi u stvarnosti. Od toga se Ribe mogu uplašiti i ustuknuti. Zato bi Ovan trebao biti obazriv i paziti da ne uplaši Ribe bespotrebno.

Ovan i Ribe u vezi

Odlučivanje

Odlučnom i samouverenom Ovnu nikako nije lako sa drugim znacima, od kojih su mnogi neodlučni i nesigurni. Ribe su jedan od tih. Oni prosto ne veruju sami sebi, nikako nisu sigurni u sebe kada se suoče sa stvarnim vetom, pa ne veruju ni u svoje odluke. Puno vremena troše na premišljanje, i na kraju opet nisu sigurni u svoje odluke. Jedini spas za Ovna, kome sve to veoma ide na živce, jeste to što su Ribe povučene i pokorne, i vole da ih neko drugi vodi, ne bune se da Ovan bude taj koji upravlja i odlučuje.

Pribežište

Izvesnost i utočište su ključne reči da opišu šta u ovom odnosu pruža partner rođen u znaku Ribe. Ribe vole da puste partnera da ih vodi i upravlja zajedničkim životom. To ovde savršeno funkcioniše, jer je Ovan rođeni vođa, i baš ono što je Ribi potrebno – neko ko će joj pružati snažnu podršku i voditi je kroz život. Ribe su, s druge strane, vrlo umirujuće. Oni su rođeni isceliteljli duša. Pružiće Ovnu utočište, siguran prostor gde se može odmoriti, isključiti se i napuniti baterije, skinuti masku nepobedivog vojskovođe koji uvek sve zna i nikada ne sumnja. Može da dozvoli sebi i da plače ako ga neuspeh pogodi. Izuzetno empatična Riba može Ovna smiriti, bilo da treba da umiri njegove nalete preterane energije ili da izleči tugu. Ovan, zauzvrat, izvodi Ribu iz sna u stvarnost i uči je kako se u stvarnosti živi. Ribi je baš to potrebno kako bi postigla harmoniju. Takođe joj treba i nežnost i brižnost, pa Ovan treba da pripazi na svoj egoizam kako ne bi povredio Ribu.

Svađe

Problemi između Ovna i Ribe najčešće nastaju iz dva razloga. Ovan ima sklonost da suviše forsira Ribu na akciju, da stalno bude zauzeta i deluje, ne dozvoljavajući joj da živi u svom laganijem ritmu. Ili nema razumevanja za sklonost Ribe da sanjari, da bude sama i u miru. Ovan pokušava to da spreči i zabrani jer se oseća isključeno. To su dve osnovne želje Ribe – da radi stvari u svom ritmu i da ima vremena za sebe i maštanje. Riba je tiha, ne započinje svađe, zvuči plašljivo, ali neće zauvek trpeti Ovnovo nerazumevanje. Samo se tiho povuče i ode.

Fasciniranost

Na početku veze, Ovan je potpuno fasciniran Ribom i njenim bogatim svetom. Zadivljuje ga, iznenađuje, i očarava ga, ne dajući mu mira. On želi da je ima po svaku cenu, ali nema dovoljno strpljenja. Očaran, želi da šo bolje upozna zanimljivu i zagonetnu Ribu. Riba je, opet, oduševljena Ovnovom odlučnošću. Ovan od Ribe dobija baš ono što želi i što njegovom egu treba – ljubav, divljenje i priznanje da je očaravajuć.

Ovan i Ribe u seksu

Na prvi pogled, teško je i zamisliti intimni život u ovoj vezi. Ali, Ovan i Riba se ipak mogu uskladiti i u krevetu. Ribe naprosto obožavaju erotiku i vole da maštaju i gaje egzotične seksualne fantazije. Ovan je, kao što je poznat, pored Škorpije, znak sa najvećim zanimanjem za seks. Ono što može predsatvljati prepreku za ovaj par jeste to što Ovan ne može uvek da zadovolji potrebu Ribe za romantikom. Za emotivnu i nežnu Ribu, Ovan može delovati previše grubo. Ova veza može uspeti jedino ako je Riba malo prizemnija, ne toliko u oblacima, i sklona da shvati i prati energičnog Ovna. Ako je u ovoj vezi žena Riba, ovo dvoje će se lakše uskladiti i u krevetu i u životu.

Muškarac Ovan i žena Riba

Veza između muškarca Ovna i žene Ribe može uspeti uz razumevanje i strpljenje obe strane. Ovan treba da se potrudi da svojoj partnerki u znaku Ribe pruži romantiku i nežnost koja joj je potrebna. Žena Riba ima sklonost da se u potpunosti preda partneru Ovnu i slepo ga sledi. U njemu vidi sve ono što njoj samoj nedostaje, kao što je stabilnost, uzemljenost, energičnost i sigurnost.

Muškarac Riba i žena Ovan

U slučaju kada je muškarac Riba, a žena Ovan, izgledi da veza uspe su veoma mali. Da bi ovaj odnos bio stabilan i opstao, biće potrebno uložiti puno truda. Muškarac Riba će svoju partnerku rođenu u znaku Ovna smatrati nečim posebnim, i učiniće sve za nju. Ipak, energičnoj ženi u znaku Ovna teško da će to biti dovoljno. Ipak, ljubavna kombinacija između muškarca Ribe i žene Ovna može oboma doneti nezaboravne trenutke.

Veza između Ribe i Ovna svakako nije najidealnija kombinacija. Ipak, ako se Ovan kontroliše i ostavi Ribi dovoljno prostora da nesmetano sanjari i živi svojim tempom, ovo može biti lepa i jaka veza. Riba mu, zauzvrat, kao malo ko može pružiti mirnu i sigurnu luku, u kojoj može da se opusti ili prizna i tuguje kada mu nešto ne ide kako treba.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs