Kako se slažu Devica i Škorpija

Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?
Škorpija
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kao i njegova vodena sabraća, Rak i Ribe, Škorpija je prepuna emocija i misterije. Poznata kao zagonetna i nedokučiva, odlučna i predana, ali osvetoljubiva i posesivna, Škorpija je jedan od zanimljivijih znakova zodijaka, ali ponekad i napornih za razumevanje i suživot. Šta još karakteriše osobe rođene u znaku Škorpije?

Devica i Škorpija - Ljubavni horoskop

Legenda kaže da je Strelac na noćnom nebu kako bi zaštitio Devicu od otrvone bodlje Škorpiona. Ali kako se ova dva znaka zaista slažu? Šta se događa kada se Devica i Škorpija zaljube jedno u drugo?

Kako se slažu Devica i Škorpija?

Sigurnost

Najvažnija karakteristika ovog odnosa na koju treba ukazati jeste da se Škorpija pored Device oseća sigurno. Devica je otvorena i jednostavna, lako se čita na prvi pogled, uvek verna, uvek pouzdana, odgovorna i organizovana – upravo je to osoba kojoj se može verovati. Škorpija se ovde postepeno otvara, što inače teško čini. Kada Devica poštuje partnera Škorpiju i ne čini ništa čime bi izazivala sumnjičavost, rezulatat je skladnaveza, puna poverenja, što je retko moguće ostvariti sa Škorpijom.

Devica i Škorpija u vezi

Svađe

Razgovori i debate ovom paru dobro idu. Devica je racionalna i retko kad je ponesu emocije. Škorpija voli da hladno i izdaleka sagleda problem, a onda ga detaljno analizira. Obično sve probleme odmah rešavaju. Zahvaljujući Devičinoj racionalnosti i verodostojnosti, Škorpija može čak i zaboraviti da svoju tendenciju da se jedi, čuva svoje povrede, i onda se sveti. Umesto toga, probleme rešavaju odmah. Problem može nastato kada tvrdoglava Škorpija odbija da odstupi čak imalo, u bilo kom aspektu diskusije. Srećom, Devica nije sujetna i nije joj problem da se povuče da bi udovoljila Škorpiji i zbegla njeno gunđanje.

Kritika

Sve gore napisano o lepoj i skladnoj vezi, kao i to da Škorpija zaboravlja na svoju tendenciju da se sveti, pada u vodu kada se ova veza suoči sa svojim najvećim izazovom – kriticizmom Device. Devica mnogo i rado kritikuje. Pedantna je do krajnjih granica i ima tako visoke zahteve da joj je gotovo nemoguće udovoljiti. S druge strane, ona ne podnosi da i sama bude kritikovana. Oboje će kritiku shvatati lično, a povređena Škorpija će početi d primenjuje svoje stare taktike, povređeno pati u tišini, a onda se sveti, narušavajući sve što je u vezi dobro i urušavajući njenu stabilnost.

Kako to sprečiti? Devica mora naučiti da manje kritikuje. Ako već mora da kritikuje, to treba da čini na konstruktivan način, a ne ironično i zajedljivo, kao što obično čini. Škorpija, s druge strane, treba da nauči da se ne sveti za nepravde, i da, ako joj se nešto ne sviđa, rešava to odmah i otvoreno, a ne da čeka trenutak za naplatu sa kamatom. Srećom, Devica ima sposobnost da se, kada Škorpija počne da se ponaša destruktivno, odmakne i hladne glave sagleda situaciju.

Vernost

Vernost je važan koncept za oboje. Oboje su odani i lojalni. Devica je takva po prirodi, a Škorpija je izuzetno zaštitnički nastrojena prema svojim voljenima. Ljubomora ovde ne igra nikakvu ulogu. I jedno i drugo su porodični tipovi. Odgovorno (i zahvaljujući Devici, pažljivo i detaljno) planiraju sve pre nego što zajedno načine tako veliki korak kao što je zasnivanje porodice. Škorpiji se sviđa brižnost i organizovanost Device, i to ceni. Ali, ipak, Škorpija je malo avanturističnija i bilo bi joj drago kada bi se sa Devicom bar ponekad dogodilo nešto neočekivano, neka mala promena.

Strast

Škorpija je znak koji se često vezuje za seks. Strastvena je i erotična. To može učiniti da Devica zazire u početku. Ali ne treba da brine, jer je Škorpiji više stalo do harmonije i duhovne povezanosti i neće vršiti pritisak na Devicu.

Devica i Škorpija u seksu

Seksualna kompatibilnost je u ovoj vezi veoma izražena, pa će i Devica i Škorpija od početka uživati u uzbudljivom seksualnom životu. Škorpija je vrlo intenzivna kada je seks u pitanju, što može biti pomalo naporno i previše za Devicu, pa u tom slučaju, oboje moraju poraditi na pronalaženju sredine koja će oboma odgovarati. Sa svojim istančanim smislom za detalje, Devica će lako pronaći sve što Škorpiju uzbuđuje, dok će intuitivna Škorpija lako znati šta je ono što Devica želi. Ukratko, ovo dvoje će uživati u spavaćoj sobi.

Muškarac Devica i žena Škorpija

Veza između muškarca Device i žene Škorpije ispunjena je međusobnim uvažavanjem i poštovanjem. On će imati razumevanja za nesavršenosti svoje partnerke, dok će Žena Škorpija biti tolerantna prema kriticizmu muškarca Device. Problem mogu predstavljati njene velike promene raspoloženja i njegovaa tandencija da se ponaša zapovednički. Uz puno razumevanja ovaj par može nadvladati međusobne razlike i iritacije i ostvariti dugoročno partnerstvo.

Žena Devica i muškarac Škorpija

Astrološka kombinacija žena Devica – muškarac Škorpija ispunjena je strašću i dubokim emocijama. Žena Devica je komunnikativna i praktična. Kraj sebe želi stabilnog partnera koji joj pruža sigurnost.Muškarac Škorpija je strastven, emotivan i dominantan. Oboje treba da rade na dobroj komunikaciji i otvorenijem iskazivanju emocija akko bi izbegli nezadovoljstvo i ostvarili skladnu zajednicu.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs