Kako se slažu Devica i Ribe

Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?
Ribe
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03
Ribe su vrlo osetljiva bića, puna empatije, sanjari koji cene harmoniju, u svima vide dobro, ali i uživaju u toplini porodičnog kamina. Šta ih još odlikuje?

Devica i Ribe - Ljubavni horoskop

Devica i Ribe suprotni su znaci zodijaka, što bi značilo da predstavljaju apsolutne suprotnosti. odnos ovog para mogao bi se opisati kao stalno smenjivanje dobrih i loših faza. Budući da oboje imaju upravo one kvalitete koji nedostaju partneru, ovo dvoje se odlično dopunjuju međusobno, ali i nerviraju jedno drugo. Šta zapravo definiše njihov odnos?

Kako se slažu Devica i Ribe?

Razum i osećajnost

Najočiglednija razlika među njima jeste pogled na život i način na koji doživljavaju realnost. Dok Devica stoji čvrsto s obe noge na zemlji, nikad ne mašta, pažljiva je, uskogruda, i surovo realistična, Ribe su prototip osećajnog sanjara, izgubljenog u mašti jer ne može da podnese da živi u teškoj stvarnosti. Rrvi susret dve ovako različite prirode može biti pravi šok. Devica ne može da razume zašto se Riba gubi u mašti, kad je beskorisna i besmislena. Riba ne shvata kako Devica može biti toliko ukorenjena u svakodnevicu i živeti bez fantastičnih svetova.

Devica i Ribe u vezi

Kriticizam

Device obožavaju da kritikuju sve i svakoga, zbog svega. Izuzetno su pedantni i imaju toliko visoke kriterijume da ih je nemoguće zadovoljiti, što jeza jadnu Ribu poražavajuće. Riba ove kritike doživljava lično , i to je uverava da je nesposobna za život u stvarnom svetu, pa se još više povlači u svet mašte i depresiju. To sve još više nervira Devicu, koja bi da je kritikom vrati na pravi put. Ali to jednostavno nije način.

Iz dubine

Devica je ta koja ima veliki potencijal da Ribu izvuče iz dubina sopstvenog uma, vrati je na površinu i nauči da srećno funkcioniše u stvarnosti, zadržavajući pritom i svoj bogati unutrašnji svet. Praktična i osetljiva, Devica se može prilagoditi kad je potrebno, a pozitivna, konstruktivna kritika, izvešće Ribe polako na površinu. Devica će je naučiti da samostalno rešava probleme i snalazi se u stvarnosti umesto da je svaki problem skrha. Sposobna Devica sa Ribom može ostvariti mnoge snove i pružiti joj topao i siguran dom. Riba, s druge strane, može naučiti Devicu da ne bude snažno prikovana za zemlju i da sanjari i mašta. Time će značajno obogatiti svoj svet i život.

Nepoverljivost

Devici kod Ribe može smetati nepredvidljivost i manjak koncentracije. Oni lako menjaju mišljenja i stavove i nisu preterano odgovorni ni kada su finansije u pitanju. Devica sa Ribom nikada nije načisto. Kada traži bilo kakvo objašnjenje, Ribe samo klize po površini i nikad ne daju prava objašnjenja. Ništa ne govore, trudeći se samo da izbegnu talasanja i sukobe. Ribe treba da nauče bolje da komuniciraju, da budu pažljivije sa finansijama i manje menjaju raspoloženja. Devica treba da poradi na tome da bude tolerantnija i manje kritična. Oboje treba da se trude da komuniciraju direktno i otvoreno jer ni jedno ni drugo ne čitaju misli.

Pomoć

I Devica i Riba su zaštitinički nastrojene i rado se brinu o svojim voljenima. Mogu se dobro razumeti i dopunjavaju se. Osećajne Ribe su kreativne i obično njihove budu ideje, a Devica potom radi na sprovođenju tih ideja u delo. Ukratko, kada vuku isti konopac, lakše uspevaju.

Devica i Ribe u seksu

Oboje veoma intuitivni i duboko povezani, oboje će lako prepoznati potrebe partnera i zato će njihovo seksualno slaganje biti odlično. I Devica i Ribe su empatični i međusobno su vrlo prisni. Ako podele svoje fantazije, oboje će se lako prepustiti i uživati u svakm zajedničkom trenutku.

Muškarac Devica i žena Riba

Veza između muškarca Device i žene u znaku Ribe može biti uspešna, ako oboje budu spremni na kompromise i otvoreno komuniciraju. Praktična Devica je mnogo stabilnija od emotivne Ribe, sklone sanjarenju. Muškarac Devica može odnosu dati stabilnost, ali ga može i pokvariti preteranim kriticizmom. Žena u znaku Ribe uživaće u tome kako se međusobno dopunjuju, ali je njegovo nerazumevanje često može povrediti. Ako uz strpljenje i ljubav prihvate svoje različitosti, izgradiće uspešan odnos, pun ljubavi i pažnje.

Žena Devica i muškarac Riba

Žena u znaku Device i muškarac u znaku Ribe imaju suprotne životne stavove, ali su i dovoljno fleksibilni da bi njihova veza bila uravnotežena. Prilagodljivost Device je glavna zaslužna za to. Oboje su voljni da rade na svemu što treba popraviti kako bi njihov odnos bio bolji. Između Device i Ribe uvek postoji dosta emocija i nežnosti, pa je njihov odnos stabilan i često dugovečan.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs