Kako se slažu Devica i Devica

Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?
Devica
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Ovaj zemljani znak stoji čvrsto s obe noge na zemlji. Device su poznate po tome što beskrajno analiziraju sve oko sebe, obraćaju ogromnu pažnju na detalje, i ništa ne prepuštaju slučaju. Koje su još karakteristike osoba rođenih u znaku Device?

Devica i Devica - Ljubavni horoskop

Devicu možete zamisliti kao starog, konzervativnog učitelja, kritičnog, pažljivog i preterano pedantnog. A s druge strane, Devica je i empatična, racionalna, verna i pouzdana i ima istančan smisao za humor. Šta se dešava kada se dve Device spoje? Može li neko ko ne podnosi kritiku na svoj račun, a stalno kritikuje druge, biti sa nekim ko radi to isto?

Kako se slažu Devica i Devica?

Brižnost

Brižnost je jedan od koncepata koji opisuju Devicu. Ona ništa ne prepušta slučaju, već sve pažljivo priprema unapred (Device su oni ljudi koji uvek imaju pripremljen detaljan spisak za kupovinu i šarene ceduljce po kući sa zadacima koje treba obaviti). Devica se oseća najmirnije kad ima uputstva koja prati. Kod nje sve mora biti savršeno. Dobra stvar kada su dve Device u vezi jeste to što se oni savršeno razumeju i dopunjuju. Problem nastaje jedino ako svoju potrebu za savršenstvom jedno od njih počne da nameće i partneru.

Devica i Devica u vezi

Kriticizam

Device mrze da primaju kritiku i loše je podnose, dok s druge strane, neprestano kritikuju druge. A do kritike svakako mora doći u zejdničkom životu. Jedna Devica kritikuje drugu što nije ispunila visoke standarde. Devici užasno smeta kada neko ukaže da je negde pogrešila. A kako je partneru u ovom znaku nemoguće udovoljiti, stalno će biti na meti kritika. Kako izaći iz ovoga? Kao i u svakoj vezi, Device mraju naučiti da budu manje kritične i pedantne. Problem je što u ovoj astrološkoj kombinaciji Devica nema podršku opuštenijeg partnera, već nekog stegnutog i pedantnog kao što je i ona sama. Jedino što u ovoj vezi može pomoći jeste komunikacija. Ovo dvoje moraju naučiti da razgovaraju praktično o svemu. Treba da razgovaraju o svemu što ih muči i što treba popraviti ali pažljivo, bez cinizma i zajedljivosti kojoj su Device sklone kad su uznemirene. Osuđujuću kritiku treba da zamene konstruktivnom i zajedno traže rešenja.

Promena

Device ne vole promene i opiru im se. Konzervativne su i vole da se drže starih stvari i navika. Najviše vole kad imaju ustaljen raspored i rutinu iz koje ništa ne odstupa. Ali rutina i dosada nimalo ne pomažu vezi, pa bi Device trebalo da razmisle o tome da s vremena na vreme izađu, priušte sebi i partneru nešto posebno, odu na večeru ili putovanje. Bilo kakve novine osvežiće i obogatiti vezu.

Porodica

Device su izrazito porodični tip. Verni su i apsolutno pouzdani, savršeno se slažu i pitanje neverstva uopšte nikada ne dolazi na dnevni red. Device obično rano zasnivaju porodicu (ali ne nepromišljeno, već planski) i tome se posvećuju svom snagom. Problem sa porodicom jedino može nastati ako Devica ima dete koje je neki od sasvim suprotnih znakova zodijaka poput Strelca ili Blizanca, koje se opire njihovoj želji za radom i redom.

Finansije

Devica zaista ume sa novcem. Pažljiva je, troši samo kada je potrebno i nikada ne rizikuje. Zato praktično nema opasnosti da Device ikada završe na ulici. Ali, svako od partnera može imati drugačiji pogled na to šta ke neophodno, a šta razbacivanje. Zato je važno da na početku uspostave jasna i čvrsta pravila i da ih se nadalje drže.

Komunikacija

Kada su dobro raspoložene, Device su odlični sagovornici u bilo kojoj raspravi. One su po prirodi praktične, realistične, a najčešće i obrazovane. Zato dve Device mogu dugo da vode sjajne razgovore i rasprave i uživaju u njima.

Devica i Devica u seksu

Dve Device najbolje znaju šta kome najviše treba i prija, pa ih to čini kompatibilnim u seksu. Na početku veze mogu biti pomalo rezervisani, posebno žena u znaku Device, i trebaće im malo vremena da se potpuno opuste i predaju uživanju. Za njih je vrlo važno da to nauče kako ne bi ostali samo na mentalnom nivou uživanja u seksu. Kada se potpuno opuste, uživaće u odličnom seksu, koji vremenom postaje sve bolji.

Proverite kako se slažete sa:

Karakteristike horoskopskih znakova
Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Blizanci
Blizanci
21.05 - 21.06
Rak
Rak
22.06 - 22.07
Lav
Lav
23.07 - 22.08
Devica
Devica
23.08 - 21.09
Vaga
Vaga
22.09 - 22.10
Škorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Strelac
Strelac
23.11 - 21.12
Jarac
Jarac
22.12 - 20.01
Vodolija
Vodolija
21.01 - 19.02
Ribe
Ribe
20.02 - 20.03

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs