Ljubavni saveti za muškarce
Ilustracija

Šta sve možete da radite zajedno na prvom sastanku

Iako je odlazak u kafić sasvim u redu za prvi sastanak, to nije jedina mogućnost. Pored odlaska na piće, u restoran, šetnju, možda u bioskop, imate još mnogo opcija na raspolaganju.

Evo nekih malo originalnijih i zabavnijih ideja šta biste mogli da radite na prvom dejtu, gde bi mogao da izvedeš devojku na prvi sastanak, ili gde bi mogla sa onim slatkim dečkom kad konačno skupiš hrabrosti da ga pozoveš.

Budući da se danas mnogi upoznaju onlajn preko raznih sajtova za dejting, vrlo je važno napomenuti da ovi predlozi mogu samo da se izvedu uživo. Ako se odlučite na sastanak preko interneta, onda možete taj dejt da učinite zanimljivim igrajući razne igre.

Piknik

Ilustracija 1

Iznenadi devojku ili dečka ovako slatkim prvim sastankom. Spakuj korpu sa klopom, idealno bi bilo da spremiš nešto domaće, ili nešto provereno ukusno iz lokalne pekare, neki osvežavajući napitak, i nešto slatko, ćebence, i pravac omiljeni park ili izletište. Biće to nezaboravan prvi sastanak.

Zoo vrt

Ovu ideju smo već spomenuli, jer pruža baš opuštenu atmosferu, a ujedno je i šetnja, i dejt, i upečatljiva. Devojke će posebno biti prijatno iznenađene ovakvom šetnjom – samo joj napomeni da obuje nešto udobno. Gledanje životinja pružiće vam brojne teme za razgovor, a i potencijalno romantične, kao i smešne situacije – tvoje je da ih pametno iskoristiš.

Koji su najpopularniji dejting sajtovi u Srbiji?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Najbolji za ozbiljnu vezu, korisnici 25+ godina
Lust logotype img-responsive
Lust
Najbolji za flert, pronađi novu simpatiju danas
Seks za sve logotype img-responsive
Seks za sve
Hot dejting sajtovi bez tabua i predrasuda

Opservatorija

Ako je tvoja simpatija sklona nauci, ovo je idealan spoj romantike i nauke. Čak i ako nije preterano oduševljena naukom, ovo će joj se dopasti. Naravno, uvek možeš da organizuješ leškarenje pod vedrim nebom i gledanje zvezda. Ali opservatorija tome dodaje značaj i čini ga pravim sastankom.

Muzej

Poseta muzeju može da bude divan način da provedete vreme zajedno, razgovarate i bolje se upoznate, posebno ako delite ljubav prema umetnosti. Naravno, nikako ne preporučujemo da se foliraš, pa ako ti je umetnost špansko selo, ne pokušavaj da je zadiviš na ovaj način.

Biblioteka ili knjižara

Ilustracija 2

Ako znaš da je ljubitelj knjiga, a i ti si iz te priče, knjige će svakako doći na red u vašim razgovorima. Nemoj propustiti da svratite zajedno u knjižaru i razgledate knjige i pričate o njima. Ovo možeš podići na viši nivo i organizovati prvi sastanak kao posetu biblioteci ili knjižari. Ako je zaljubljenik u knjige, ovo će nju ili njega oboriti s nogu. Takođe, ako ne voli knjige, a ti ih obožavaš, to može biti nepremostiva prepreka, pa ćeš odmah znati na čemu si.

Poslastičarnica

Znaš li da je u vreme kad su naši stari izlazili na sastanke bilo uobičajeno da devojku izvedeš na kolače i limunadu? Provereno radi. Odaberi neku poslastičarnicu koja se po nečemu ističe – imaju izvanredne poslastice, ili specifičnu atmosferu, ili možda veoma dugu tradiciju. Imaćete puno vremena da razgovarate u mirnom okruženju, a i slatkiši su na tvojoj strani jer podstiču rad istih onih hormona koji su zaduženi za zaljubljivanje.

Klizanje ili vožnja rolera

Bilo da si na ledu kao kod kuće, ili ti treba malo vremena da staneš na noge, ima nečeg posebno romantičnog u klizanju. Plus, može biti odličan izgovor da se držite za ruke.

Vožnja rolera je skoro isto što i klizanje, samo u letnjoj varijanti i malo manje romantično. Ako oboje vozite rolere, predloži sastanak na točkićima i uživajte.

Vožnja čamcem ili brodom

Ovo je još jedna romantična ideja, kao sa starinske razglednice. Ako imate reku, jezero, ili čak more u blizini, organizujte sastanak kao plovidbu. Dobićete opuštenost piknika, romantiku klizanja i mirnu atmosferu šetnje i imati upečatljiv sastanak kao iz „Male sirene.“

Bazen ili akvapark

Kupališta, plaže, bazeni odlični su za neformalni sastanak u letnjim mesecima. Tokom ostalog dela godine može poslužiti i zatvoreni bazen. Ako odete u akvapark, zabava je zagarantovana. Biće nezaboravno, a u ovakvom okruženju svi su opušteniji i otvoreniji što za prvi saastanak mnogo znači. Svakako će zapamtiti da je druženje sa tobom bilo izuzetno zabavno.

Luna-park

Ilustracija 3

Ovo takođe obećava dobru zabavu. Dok se vozite zajedno na ringišpilu, panorama točku, autićima na sudaranje itd. najverovatnije će biti situacija i prilika da se držite za ruke, zagrlite, smejete se zajedno. Odlično za zbližavanje!

Turistički obilazak

Budite turisti u svom gradu i obiđite ona mesta koja ste tako dugo planirali. Ako delite interesovanja, ovako ćeš pokazati da ti je stalo i da se trudiš oko nje ili njega.

Pešačenje

Ako ste oboje sportski tip i volite duge ture, pešačenje će vam pružiti tačno ono što  treba – brže je i zahtevnije od obične šetnje, a sporije od trčanja, pa možete da razgovarate.

Karaoke

Ilustracija 4

Ako dobro pevate, ovako ćete se pokazati u dobrom svetlu. Ako, pak, ne umete, zajedničko glupiranje je sjajno za zbližavanje. Zato posetite karaoke veče u nekom baru.

Penjanje na veštačku stenu

Malo adrenalina ne može da škodi, zar ne? Ako tvoja simpatija nema fobiju od visine i adrenalinskih sportova (a to već znaš jer si uradio ili uradila „domaći“), uživaćete u pentranju i bezbednom padanju.

Čas kuvanja ili slikanja

Ako vas interesuje slikarstvo ili biste želeli da naučite da kuvate, i jedno od vas je to nekad ranije spomenulo, evo odlične prilike. Pa i ako te to baš i ne zanima, opet je „Hoćeš sa mnom na čas?“ sjajan izgovor da organizuješ sastanak.

Partija društvene igre

Ilustracija 5

Pokaži svoju zabavnu stranu i pozovi simpatiju da igrate Monopol, Riziko, karte, jamb, ili šta već oboje volite. Ako ne zna pravila, ponudi se kao učitelj. Eto razloga da celo veče provedete zajedno, pa i da zakažete revanš.

Uzbudljivija varijanta igre je i „escape room,“ pa možeš da predložiš i tako nešto za prvi sastanak, ali samo ako znaš da bi se i tvojoj simpatiji ovakav vid zabave sigurno svideo. Svakako, upamti ovu preporuku za kasnije, možda kad se malo bolje upoznate.

Doručak

Svi idu na sastanak uveče. E, ti predloži jutarnju sastanak i idite na doručak zajedno. Nesvakidašnje, originalno, bez pritiska koji večernji sastanak nameće, i ukusno. A put do srca, zna se, često vodi preko stomaka.

Da li Vam se dopada članak?
Hvala Vam na Vašem glasu
1 0

Autor članka

Autor
Robert L.

Pišem o izlascima i vezama jer sam oduvek bio posebno zainteresovan za sociološki aspekt muško-ženskih odnosa. Često ove teme koristim i u svom naučno-istraživačkom radu.

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs