Ljubavni saveti za muškarce
Ilustracija

Gde izaći na prvi sastanak?

Dok se upoznajete, na prvom i nekoliko narednih sastanaka, najvažnije je da možete da razgovarate. Naravno, važno je i da vam bude prijatno, zabavno, romantično, da imate prilike da ostavite utisak kakav želite.

Da li igrati na sigurno i držati se klasike kao što je restoran, da li ćeš delovati suviše obično ako je pozoveš na kafu, ili da probaš sa nečim originalnim? Izbor mesta za prvi sastanak može da izazove dosta nervoze, a to ti baš ne treba pred prvi sastanak.

Zato ti nudimo nekoliko dobrih ideja, kako ti nikad više ne bi zafalilo inspiracije kuda sa simpatijom. Naravno, ovo je samo u slučaju da ste iz istog grada ili bar imate mogućnost da se vidite, ovi saveti nikako ne važe ukoliko ste pronašli osobu preko dejting sajtova i ukoliko je ta osoba udaljena stotinama kilometara od Vas.

Kafić

Ilustracija 1

Ovo je najobičnija, ali još uvek odlična varijanta. Nema baš ničeg neobičnog u tome da pozoveš devojku ili dečka na kafu. U kafiću možete da sedite i pričate do mile volje, i tako je i dalje ovo idealno mesto za prve sastanke. Međutim, kako nije nimalo originalno, moraš se potruditi da nju ili njega zadiviš nečim drugim.

Takođe, sedenje i priču uz kafu možete uklopiti i u neku drugu varijantu, pa je tako sjajno da odete u šetnju ili bioskop, pa onda na kafu, ili iz kafića produžite u neki restoran, klub, ili šetnju.

Koji su najpopularniji dejting sajtovi u Srbiji?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Najbolji za ozbiljnu vezu, korisnici 25+ godina
Lust logotype img-responsive
Lust
Najbolji za flert, pronađi novu simpatiju danas
Seks za sve logotype img-responsive
Seks za sve
Hot dejting sajtovi bez tabua i predrasuda

Šetnja

Mnogi muškarci izgube iz vida da poenta prvog sastanka nije da devojku zadive galantnošću i sede na nekom fensi mestu sve vreme. Mnogo je važnije kako će se osećati pored tebe. I ne, šetnja nije znak da si škrtica ili da nemaš ni prebijene pare. Većina devojaka bi se složila da je šetnja predivna, romantična opcija za sastanak, posebno ako je u nekom lepom okruženju, parku, ili pored reke. Ako imaš psa, ili ih čak oboje imate, povedite ih u zajedničku šetnju – svi ćete uživati i biće to sladak i romantičan sastanak, opušten i bez pritiska.

Bioskop

Ilustracija 2

Još jedna klasična, gotovo starinska varijanta, ali i dalje radi. Izlazak na film ne pruža mnogo mogućnosti za razgovor, ali zato tokom projekcije mogu da se stvore razne romantične mogućnosti. Takođe, gledanje filma otvara mnoge potencijalne teme za razgovor, pa ako posle bioskopa produžite na piće ili u šetnju, imate o čemu da pričate i bolje se upoznate.

Druga varijanta je zajedničko gledanje filma kod kuće, uz neku klopu. Imaj u vidu da je ovo intimnija opcija, pa samim tim i opuštenija, ali i rizičnija – razmisli da li bi se tvojoj simpatiji to dopalo, ili je više za malo formalniji sastanak.

Restoran

Ako devojku izvedeš u otmeni restoran i učiniš da se oseća kao princeza, teško će ti odoleti. Ovde možete i da razgovarate, i da budeš galantan, i da je očaraš manirima. Bonus, večera uz svetlost sveća je filmski romantična. Samo odaberi pravi restoran i potrudi se da atmosferu održavaš romantičnom i prisnom, a ne uštogljenom.

Zoo vrt

Ilustracija 3

Ovo je opcija za sve vas koji želite neformalan sastanak, dovoljno originalan da se po nečemu izdvojite i zaokupite pažnju njoj ili njemu, večernji izlazak vam je suviše običan, a ne želite ni nešto suviše blesavo. Uklopite šetnju, kafu ili piće, možda i doručak ili picu, poslastičarnicu, i posetu zoo vrtu i dobili ste skoro ceo dan za razgovor, upoznavanje i uživanje.

Klizanje, kuglanje, bilijar

Ne želiš da celo veče sedite, smeškate se, i trudite se da izgledate lepo i izbegnete pauze u razgovoru? Pravac na klizanje, kuglanje, ili nešto slično poput bilijara! Biće zabavno, možete dovoljno da pričate, a da ne budete pod pritiskom. Samo ne zaboravi da i devojci napomeneš gde idete, kako ne bi cvokotala na ledu u maloj crnoj haljini.

Koncert

Ilustracija 4

Ako slušate istu muziku, volite istog izvođača, onda koncert može biti nezaboravan doživljaj i početak lepe priče. Uostalom, nikad se ne zaboravlja sa kim ste išli na neki koncert, zar ne? Nađite se pre manifestacije kako biste imali vremena da popričate u tišini, ili zakažite zajednički doručak narednog dana, da zajedno sumirate utiske.

Mesto je bitno za prvi sastanak, ali nije najbitnije. Ne zaboravi, najvažnije je kako se neko pored tebe oseća – to je ono što se ne zaboravlja. Sve ostalo je samo scenografija.

Da li Vam se dopada članak?
Hvala Vam na Vašem glasu
5 1

Autor članka

Autor
Robert L.

Pišem o izlascima i vezama jer sam oduvek bio posebno zainteresovan za sociološki aspekt muško-ženskih odnosa. Često ove teme koristim i u svom naučno-istraživačkom radu.

Čitali ste o nama u

alo.rs blic.rs kurir.rs srbijadanas.rs mondo.rs